Елітний відпочинок пропонує ПриватБанк своїм VIP-клієнтам

Стрімка весна, теплі та сонячні дні нагадали усім, що вже час подумати про відпустку, елітний відпочинок чи то на березі моря чи у подорожах.

Якщо Ви настільки зайняті, що не маєте часу навіть на планування - це питання може взяти на себе Консьєрж-сервіс ПриватБанку. І запланує, і організує усе чітко,  без збоїв та проблем. Немає потреби хвилюватись про візи, авіаквитки, бронювання готелів та ресторанів. Кваліфіковані спеціалісти Консьєрж-сервісу  подбають навіть про підбір екскурсій, аби відпочинок VIP-клієнтів відповідав їх статусу.  Досить лише виділити пару хвилин із щільного бізнес-графіку аби зателефонувати 092 900 000 2 або 3700, чи дати доручення в чаті мобільного додатку Приват24. Консьєрж-сервіс навіть неможливе зробить можливим, аби відпочинок приніс лише позититивні емоції та насолоду.

Власників карт платіжної системи MasterCard - MasterCard Platinum та MasterCard World Elite, учасників програм MasterCard Lounge та LoungeKey, радо зустрінуть у комфортних залах очікування. До їх послуг і Fast Line - це комплексна експрес-послуга для пасажирів під час подорожування на міжнародних авіарейсах. Клієнтам надається окремий коридор проходження перевірок авіаційної безпеки та паспортного контролю. Діє для власників безконтактних карток . SpeedPass - послуга швидкого проходження всіх митних формальностей для власників преміальних карт VISA.

ПриватБанк радо подбає і про міжнародне страхування для тих, хто обрав яскраві подорожі за кордон. І не має значення якого типу преміальну картку має клієнт Банку, всі VIP-клієнти можуть вигідно придбати поліси туристичного страхування. Що стосується власників карток Visa Infinite, для них є унікальна пропозиція від платіжної системи VISA  - безкоштовне міжнародне страхування з покриттям до 1 млн дол. США для них та 5 членів їх родини, за умови сплати від 50% подорожі (білети, бронювання готелю та ін.) карткою Visa Infinite.

Не завжди наші плани співпадають із нашими можливостями, тим паче, коли ти займаєшся бізнесом. Іноді плани змінються, незалежно від наших бажань. З послугою “Гарантоване повернення” завжди можна розраховувати на повернення коштів за авіаквитки. Наразі послуга діє тільки для авіаквитків, придбаних у Приват24.  

Користуватись карткою за кордоном стає ще приємніше завдяки Бонусній програмі MasterCard Rewards. Накопичені бали за витрати за кордоном можна обмінювати на приємні подарунки. Подорожі закінчуються, а приємні емоції лише додаються.
Подорожуйте з елітними картками ПриватБанку!

Коментарі

  1. да, я одного разу доручив, придбання квитків на поїзд, довелося все робити самому...
    а придбавши квітки на футбол в 2015р., вигравши суд, досі не отримав відшкодування..

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар