2,5 тис. торгових та сервісних точок Кіровоградщини пропонують товар та послуги на виплат

Жителі Кіровоградщини мають можливість придбати товари, ліки та оплатити будь-які послуги частинами - без переплат та прихованих платежів у 2,5 тис. торговельно-сервісних підприємствах регіону.  Їх перелік та місцезнаходження  легко знайти за посиланням.

Святковий піднесений настрій, яскраві вогники у вітринах магазинів, запах ялинки та мандарин нагадує нам про Новорічні та Різдвяні свята. Звичайно, що хочеться привітати рідних та близьких, здійснити бажання та подарувати саме те, що вони очікують.  Аби наші клієнти змогли відчути себе новорічними чарівниками та не похитнути сімейний бюджет, ПриватБанк пропонує скористатись унікальними послугами -   “Оплата частинами” та  “Миттєва розстрочка”, які надають змогу купувати будь-який товар на виплат, без переплат та прихованих комісій.


11111111111111.jpgФірмовий магазин  “Весна”,  що на 2 поверсі ТЦ “Манхеттен”, - партнер ПриватБанку, працює з програмами “Оплата частинами” та  “Миттєва розстрочка”.  Саме тут кропивничанкам пропонують стильний жіночий одяг вітчизняного виробника, який уже має власний бренд та 17-річну історію успіху. “Весна” нараховує 13 магазинів у мережі по всій Україні й надає можливість і жителям Кіровоградщини стати поціновувачами прекрасного стилю, вишуканого, дизайнерського одягу. Клієнти ПриватБанку мають чудову можливість відчути себе сучасними, стильними та елегантними, оплачуючи вартість покупки до п’яти платежів по програмі “Оплата частинами” та до 25 платежів - по програмі “Миттєва розстрочка”.

2222222222222222.jpg“Ми працюємо, щоб задовольнити побажання сучасної жінки, розповідає Дарина Брослав, власниця фірмового магазину “Весна”. - У нас широкий вибір якісного доступного одягу повсякденного і ділового стилю. Якщо ти хочеш бути стильною кожен день, обирай торгову марку ВЕСНА Spring Fashion. А ще, купуй українське та підтримуй вітчизняного виробника. Оплачувати товар можна банківськими картками, на виплат. Ми завжди  йдемо назустріч побажанням наших клієнтів. Якість товару ми гарантуємо”.

Сервіси “Оплата частинами” та “Миттєва розстрочка” дають можливість розділити суму будь-якої покупки на рівні частини. Кредит оформляється автоматично безпосередньо біля каси, буквально за 30 секунд. Договором з усіма необхідними реквізитами при цьому стає чек, що значно економить час та нерви. За умови своєчасного внесення всіх платежів користування кредитом для покупця безкоштовне. Таку розстрочку зручно погашати - вносити платежі на карту можна без відвідування банку. А щоб дізнатися про доступну суму на купівлі в розстрочку, клієнту достатньо надіслати SMS на номер 10060 із текстом Сhast.

“Сервіси “Оплата частинами”, “Миттєва розстрочка” високо оцінили підприємці Кіровоградщини, про що свідчить кількість підприємств- партнерів,  - розповідає Олена Стоян, керівник напрямку “Оплата частинами” Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку, - власники яких розуміють, що партнерство з ПриватБанком надає значні переваги перед конкурентами, збільшує кількість задоволених клієнтів та, відповідно, збільшує товарообіг”.   

ПриватБанк - Банк для тих, хто любить Україну!

Коментарі