У Кропивницькому міська влада відшкодовує відсотки за кредитами підприємців


Товариство з обмеженою відповідальністю "Восход-86" отримало кредит на розвиток підприємства у ПриватБанку за програмою “КУБ”. У рамках програми компенсації відсотків за кредитами для малого та середнього бізнесу, що спрямована на створення нових робочих місць, ініційованої ПриватБанком, підприємство отримало від міської ради міста Кропивницького 50% компенсації від фактично сплачених відсотків.

“До відділення звернувся підприємець з питанням кредитування, мав бажання запустити нову лінію виробництва та, відповідно, створити нові робочі місця, - розповідає Анатолій Махно, керівник відділення №21 Кіровоградської філії ПриватБанку. - Ми познайомили його з умовами програми та розповіли про можливість отримання компенсації за відсотками по кредиту, і навіть наполягали, аби він звернувся до міської влади. Адже підприємство працює і за соціальними програмами для міста. Кому, як не їм, і відшкодовувати. Приємно, коли програма працює, а не залишається на папері”.

“Співпраця банківської установи з владою дає реальні результати, - розповідає Ростислав Масло, директор Кіровоградської філії ПриватБанку. - Ми надаємо фінансову підтримку бізнесу, влада - реальну допомогу у виплаті відсотків. Створення нових робочих місць дозволить наповнити державну скарбницю, кошти з якої підуть і на розвиток інфраструктури, і на соціальні проекти. Наша країна мусить стати справжньою країною підприємців, країною розвинутої економки та високого рівня життя. І для цього у нас є все”.

Будь-який підприємець малого та середнього бізнесу може отримати швидкі кошти на підтримку чи  розвиток, звернувшись до відділення ПриватБанку або залишивши заявку на сайті. Кредит надається підприємцям або юридичним особам на термін до 12 місяців, з щомісячною ставкою 2% на місяць на початкове тіло кредиту. Сума, на яку можна розраховувати  - від 50 тис. грн до 500 тис. грн. Кошти надходять на поточний рахунок. І що саме головне - застава по кредиту не оформляється.    

“Країна успішного бізнесу (КУБ)” - національна програма розвитку підприємництва та створення нових робочих місць у приватному бізнесі набирає на Кіровоградщині потужних обертів. Лише за третій квартал нинішнього року 150 підприємців регіону отримали фінансову підтримку на суму більше 30 млн грн. Для порівняння, за аналогічний період минулого року цією програмою скористались 100 підприємців.

Коментарі

  1. The article you have shared here extremely marvelous. I truly like and valued your work. I read profoundly your article, the focuses you have referenced in this article are valuable
    Logo Design

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар