Залізничниці Кіровоградщини отримали незабутній подарунок до 8 березня

Залізничники, клієнти ПриватБанку,  отримали до весняного свята креативний подарунок від ПриватБанку - банківську картку з власним дизайном.

Як повідомили у прес-службі, ще в грудні 2013 року ПриватБанк вперше в Україні почав випуск карток з індивідуальним дизайном. Кожен клієнт може обрати для себе дизайн із галереї ПриватБанку, або замовити карту з власним дизайном. Тепер галерея дизайнів карток ПриватБанку поповнилась карткою з дизайном  одеської залізниці.


“Ми пропонуємо нашим клієнтам унікальну послугу - зарплатні картки з індивідуальним дизайном, - розповідає Олена Корж, керівник Напрямку із залучення та реалізації зарплатних проектів Кіровоградської філії ПриватБанку. - Ви тільки уявіть,  який чудовий дизайн могла б мати банківська картка для співробітників вашого підприємства, вона була б пізнавана усіма, вирізнялась від усіх! Щодо дизайну - тут уже як душа забажає, який політ фантазії чи бажання прорекламувати підприємство, виробництво, продукцію тощо”.

Дизайн таких карток можна створювати самостійно. Картка з індивідуальним дизайном має всі переваги звичайної зарплатної картки. Знімати готівку можна без комісій через будь-який банкомат на території України, отримувати бонуси до 20% за покупки в мережі “Бонус Плюс”, оплата покупок у магазинах України, за кордоном та в Інтернеті, користування інтернет-банкінгом Приват24 тощо.

Щоб стати щасливим власником такої картки, достатньо оформити зарплатний проект у ПриватБанку. До речі, 27% всіх комерційних та 62% бюджетних організацій Кіровоградщини,  отримують заробітну плату у ПриватБанку. Всього ПриватБанк обслуговує близько 2 тис. підприємств та організації усіх форм власності. На сьогоднішній день більше 94 тис. жителів області (10% всієї кількості наявного населення області)  з задоволенням користуються зарплатними картками та послугами найбільшого та найтехнологічнішого в державі Банку.  


ПриватБанк - банк для тих, хто любить Україну!

Коментарі