ПриватБанк відновить «теплі» кредити протягом двох тижнів



Кредитування в рамках державної програми енергоефективності відновиться в ПриватБанку протягом найближчих двох тижнів. У 2018 році скористатися «теплими» кредитами українці зможуть через участь в ОСББ та ЖБК.


«У 2018 порівняно з минулим роком буде втричі збільшено фінансову підтримку для ОСББ та ЖБК - до 190 млн грн, – повідомив керівник бізнесу з роботи з торговими підприємствами ПриватБанку Євген Васильцов. – Не секрет, що найбільшу економію енергоспоживання надасть комплексне утеплення та технічна модернізація багатоквартирних будинків, тому закликаємо українців активніше об’єднуватися в ОСББ і готуватися до подачі заявок на «теплі кредити».


Уряд очікує, що загалом обсяг інвестицій у енергоефективність складе близько 1 млрд. грн., що в результаті забезпечить додаткову економію енергоресурсів в масштабах держави (газу, електроенергії,

теплової енергії) у обсязі 81,6 млн. куб. м щороку в еквіваленті природного газу.


Нагадаємо, що в 2017 році ПриватБанк уперше став партнером державної програми та запропонував найнижчі серед банків ставки кредитування – до 18%, без додаткових умов і прихованих комісій.

Коментарі