Кропивницькі школярі проводять канікули разом з ЮніорБанком




Останній дзвоник, який вже пролунав в усіх школах, зовсім не означає бездіяльне гаяння часу для кропивницьких школярів. Старшокласники в рамках шкільних програм профорієнтації залюбки приходять на екскурсії до ПриватБанку, аби ознайомитися з професією банкіра.

6 червня десятикласники ЗОШ №18 після екскурсії банком в форматі інтерактиву спілкувалися з керівником напрямку ЮніорБанк Кіровоградської філії ПриватБанку на найактуальніші теми для школярів старших класів.



“Мені імпонує така форма спілкування зі старшекласниками, - ділиться враженнями Максим Руденко, керівник ЮніорБанку Кіровоградської філії ПриватБанку. - Більшу частину заняття з фінансової грамоти зайняла дискусія про те, що цікаво сучасному поколінню, про що мріють наші юніори та чим захоплюються. Не слухайте нікого, що нинішнє покоління юніорів цікавиться лише комп’ютерними іграми. Повірте, наше майбутнє - в надійних руках. Широта інтересів, глибина мислення, креативність підходів, і обов’язково - власний погляд на все. Саме такі наші юніори”.

Цього разу усіх зуміла здивувати Катерина Киглюк, яка в ході спілкування вразила банкірів різнобічними знаннями, неординарністю поглядів та неперевершеним вмінням читати вірші. Катеринка знає назубок більше 300 віршів як українських, так і зарубіжних поетів, читає щотижня мінімум по 2 книги та любить навчатися, пізнавати нове.

“Сьогодні я вперше була в ПриватБанку і відкрила для себе цю фінансову установу, - розповідає Катерина Киглюк, учениця 10-Б класу НВО багатопрофільного ліцею фізико-математичної школи ЗОШ І-ІІІ ступенів м. Кропивницький. - Отримала задоволення не лише від екскурсії, але від уроку фінансової грамотності. Виникло бажання відкрити карту Юніора та стати клієнтом банку. А ще - тепер точно зверну увагу на планування свого часу, адже дізналась багато корисного про нові прийоми планування своїх справ”.



З початку нинішнього року було проведено у Кіровоградській філії ПриватБанку більше тисячі екскурсій юніорів, які ознайомились із усіма секретами професії банкіра, майже дві сотні команд розгадували фінансові ребуси у квест-кімнаті ЮніорБанку.

ЮніорБанк - це соціальна програма фінансової грамотності для школярів, що принципово відрізняється від звичних шкільних програм. Перш за все, це захоплюючий матеріал! У нас немає нудних уроків і конспектів, усе навчання проводиться в інтерактивній ігровій формі. Навчання фінансовій грамотності проходить у форматах: екскурсії у відділення ПриватБанку; Бізнес-Квест, Бізнес-Школа.





ЮніорБанк не тільки навчає дітей фінансовій грамотності, але й підтримує програми здорового способу життя для школярів, проводить акції та конкурси, дає можливість дітям спілкуватися з однолітками з різних куточків світу.



Коментарі