Прес-анонс впровадження е-квитка у м.Знам’янка

Шановні пані та панове журналісти!

Запрошуємо вас на унікальний захід для нашого регіону - запуск безготівкової оплати проїзду через QR-код у міських та приміських автобусах м. Знам’янки (всього 11 маршрутів).

Офіційний урочистий запуск нової технології оплат за участі  першого заступника міського голови Валентини Загородньої та заступника директора Кіровоградської філії ПриватБанку Олексія Харіна відбудеться 21 червня о 09:30 год за адресою: м. Знам’янка вул. Калинова, 118В (на площі біля відділення ПриватБанку).

ПриватБанк спільно з приватним підприємцем Олександром Анкудіновим та за підтримки мерії м. Знам’янки повідомляють про запуск технології, яка дозволяє придбати і закомпостувати електронний квиток за допомогою мобільного додатку Приват24, відсканувавши лише QR-код зі спеціального стікера у транспорті.

Наголошуємо, що для впровадження цієї технології місту не потрібні жодні витрати на додаткове обладнання. ПриватБанк бере на себе витрати по виготовленню, розміщенню стікерів з QR-кодом та проведенні навчання контролерів. Крім того, користуватись такою технологією зможуть і клієнти-власники карток інших банків. Потрібно лише встановити Приват24 на смартфон і додати туди картку іншого банку. Електронний квиток не витісняє інші способи оплати за проїзд, а додає зручності прихильникам технологій і безготівкових розрахунків. Паралельно можуть діяти е-картка чи стандартний квиток.

Знам’янка стала 19 містом в Україні та 2 містом на Кіровоградщині, які запровадили безготівкову оплату проїзду у транспорті. Жителі Львову, Херсону, Дніпра, Івано-Франківську, Чернігову, Конотопу, Білої Церкви, Сум, Запоріжжя, Хмельницького, Черкас, Олександрії тощо із задоволенням користуються QR-кодом при сплаті за проїзд. Нагадаємо, що 12 містом в Україні та 1 - в регіоні, де ПриватБанк запустив оплату за проїзд через QR-код, стала Олександрія.

Чекаємо на всіх небайдужих, хто мріє бачити свою країну економічно сильною та технологічно успішною!

З повагою,

прес-служба Кіровоградської філії ПриватБанку

Коментарі