ПриватБанк і Mastercard відкрили дітям футбольний майданчик у Броварах

До Дня захисту дітей у Броварах презентували оновлений футбольний майданчик, розташований на території вищого училища фізичної культури. Футбольне поле відновили в партнерстві ПриватБанк і Mastercard у рамках Всеукраїнської соціальної ініціативи «Передай пас» та національної освітньої програми «ЮніорБанк». Оновлений майданчик площею 554 м2 обладнано відповідно до міжнародних вимог гри у міні-футбол і відкрито для всіх охочих. У ході ремонтних робіт тут замінили фундамент, поклали мультифункціональне гумове покриття на полі, встановили нові огорожу та спортивне обладнання.


«Для ПриватБанку робота з молодим поколінням є одним з пріоритетних напрямків – від програми «ЮніорБанк» до підтримки ініціативи «Передай пас», що сприяє розвитку спортивного потенціалу дітей і підлітків. Ми відновили футбольний майданчик у Броварах, що слугуватиме місцевій громаді не один рік. Це єдиний футбольний майданчик мікрорайону, який, сподіваємося, стане улюбленим місцем гри дітей і дорослих», – додав заступник директора Київського головного регіонального управління ПриватБанку Ігор Заворотний.


Загалом проект передбачає облаштування 14 футбольних майданчиків у 12 містах. У Броварах майданчик відкривали представники Mastercard та ПриватБанку. Першим на оновленому полі пройшов товариський футбольний матч місцевих дитячих команд ЮніорБанку.


«Це вже другий майданчик, який ми відкриваємо разом із партнерами в рамках нашої ініціативи. Раді бачити, як наша віра в об’єднувальну силу футболу втілюється в реальні проекти, що вже змінюють на краще життя місцевих громад. За даними нашого опитування, переважна більшість українців вірять у позитивний вплив оновлення спортивної інфраструктури. Тепер переконатись у цьому, а також отримати більше задоволення від улюбленої гри зможуть і жителі Броварів», – зазначила Наталя Байдала, директор з маркетингу Mastercard в Україні.


Національна освітня програма «ЮніорБанк» стартувала в Україні в 2009 році. Сьогодні ЮніорБанк об’єднує понад 500 тис. школярів. У рамках проекту ПриватБанк не тільки безкоштовно навчає економіки та фінансів дітей і підлітків у дитячій бізнес-школі, проводить захопливі квести та майстер-класи, а й підтримує спортивний рух і програми здорового способу життя школярів.


Коментарі