Олександрійці, перші в регіоні, долучаються до новітніх технологій ПриватБанку



Олександрійці, перші в регіоні, отримали можливість розраховуватись за послуги таксі без готівки. Служба таксі «Тук-тук» долучилась до унікальної послуги ПриватБанку оплати послуг через QR-код. Нагадуємо, що саме Олександрія стала першим містом у регіоні, де було запроваджено QR-оплату проїзду у міському транспорті.


«Клієнти завжди запитували, як можна розрахуватися за проїзд, якщо немає готівки з собою, - розповідає Іван Купетов, директор служби таксі «Тук-тук» . - Не один раз клієнту доводилося шукати банкомат або, що гірше, зовсім йти пішки, відмовившись від послуг таксі. Рішення запропонували у ПриватБанку: скористатися новою послугою розрахунку за допомогою QR-коду. Це - чудово! Проблема вирішена! Тепер розрахунок в таксі можна провести легко, швидко, і навіть без гаманця!».

Протягом багатьох років ПриватБанк розробляє та застосовує технології, що допомагають клієнтам здійснювати звичайні операції швидше та простіше, ніж до цього. Однією з таких розробок є й технологія «QR-код» - ПриватБанк має власний генератор кодів. QR-код – це тип штрих-коду, що може бути розпізнаний камерою телефону. Одна з головних переваг QR-кодів у тому, що з їх допомогою дуже зручно, швидко і просто здійснювати покупки і деякі інші фінансові операції.

Впровадження технології QR-кодів (з англ. quick response – швидкий відгук) прискорює, спрощує і здешевлює процес проведення фінансових і деяких інших операцій як для користувачів, так і для бізнесу і промисловості.
«Це найкрутіший спосіб приймати платежі і сплачувати за покупки, комунальні послуги, штрафи, податки, переказувати гроші, дізнаватися інформацію про товари тощо, - розповідає Олена Стоян, керівник напрямку Еквайринг Кіровоградської філії ПриватБанку. - Якщо Ви користуєтеся Приват24, Вам можна не носити із собою ні готівку, ні банківські картки. Крім того, ця технологія - абсолютно безпечна».

Для здійснення оплати таксі олександрійцям та гостям міста достатньо завантажити на смартфон мобільний додаток Privat24, на головній панелі натиснути кнопку з зображенням QR-коду та відсканувати QR-код, згенерований та роздрукований спеціально для водіїв служби таксі «Тук-тук».

Сьогодні клієнти ПриватБанку за допомогою цієї технології можуть здійснити вхід у Приват24 , зняти готівку без картки та навіть прискорено оплатити покупки чи послуги.

Коментарі