Банкіри привітали освітян Кропивницького з професійним святом



ПриватБанк запросив на гостину директорів кропивницьких шкіл, аби привітати освітян з Днем учителя.  Топ-менеджери Кіровоградської філії ПриватБанку висловили подяку за їх важливу, відповідальну і нелегку працю, а ще - поділились своїми досягненнями та ознайомили з найновітнішими банківськими технологіями і вау-продуктами.

«Ми всі родом із дитинства, усі були учнями, тому про роботу педагога знаємо не з чуток, - зазначив директор Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку Ростислав Масло. - Скажу відверто, я лише один раз був у кабінеті директора (серйозну розмову запам’ятав на все життя). А тут така кількість директорів відразу в одному місці:).  Сьогодні особливий день, коли ми вітаємо людей, які займаються найціннішим - нашим майбутнім. Ми вдячні вам за титанічну працю, за мужність та терпіння. Бажаємо нам усім миру та стабільності».

Педагогам презентували нові можливості та продукти банку: придбання товарів чи послуг через QR-код,  зняття готівки без банківської картки та можливість придбати автівку на виплат всього за 2 хвилини і навіть без відсотків.  На те вони і педагоги, аби вдасноруч спробувати усе, про що розповідалось. Один з директорів ледь не поїхав додому власною автівкою, протестувавши сервіс “Авто в кредит”. Марку автівки обирали усім колективом:). Найбільше пожвавлення викликала інформація про роботу ЮніорБанку: Бізнес-Школи, екскурсій банком чи до квест-кімнати, оплати за обіди в школі без будь-яких банківських комісій.

Під час неформальної бесіди очільники шкіл поділились здобутками у розбудові нової української школи та згодилися, що співпраця з ЮніорБанком значно розширює можливості освітян, допомагає у вихованні всебічно грамотної особистості. Уроки у Бізнес-Школі допоможуть їх учням навчитися бути лідерами, ставати самостійними, комунікабельними, дізнатися і як працює банк, і як побудувати свій перший start-up.


Наостанок усі зробили записи у свої щоденники та запланували зустріч наступного року на День учителя.

ЮніорБанк - це соціальна програма фінансової грамотності для школярів, що принципово відрізняється від звичних шкільних програм. Перш за все, це  - захоплюючий матеріал! Тут немає нудних уроків і конспектів, усе навчання проводиться в інтерактивній ігровій формі. ЮніорБанк не тільки навчає дітей фінансовій грамотності, але й підтримує програми здорового способу життя для школярів, проводить акції та конкурси, дає можливість дітям спілкуватися з однолітками з різних куточків світу.

Бізнес-Школа ЮніорБанку - це цикл захопливих занять для дітей від 6 до 17 років, на яких топ-менеджери банку розкажуть усе про банківські технології, про те, як правильно ставити цілі та планувати бюджет, накопичувати та інвестувати, будувати комунікації в мережі Інтернет, побудувати свій перший start-up. Кожен випускник отримує сертифікат про закінчення Бізнес-Школи. Навчання в школі абсолютно безкоштовне.

Коментарі