Сучасні квартири у новобудові стали доступними і кропивничанам

Kadium Development та ПриватБанк пропонують кропивничанам придбати нові сучасні квартири в кредит за доступною іпотечною програмою “Житло в кредит” від ПриватБанку.

Ще зовсім недавно кропивничани із заздрістю слідкували за спорудженням нового, енергоефективного, комфортного житла у столиці та найбільших містах України. А вже сьогодні отримали можливість жити у сучасному житловому комплексі комфорт класу: з підземним паркінгом, консьєрж-сервісом, закритою територією комплексу та відеоспостереженням.

Придбання квадратних метрів у новобудовах мають ряд переваг: передові технології, що робить їх надійними, комфортними та ощадними, нові комунікації, сучасне планування і навіть можливість власноруч спланувати дизайн квартири, врахувавши власні смаки та вимоги. Та основною перевагою квартир у новобудовах є відсутність «минулого», і договір на право власності не принесе жодних неприємних сюрпризів - від боргів до юридичних казусів.

“Ми досягли домовленості з Kadium Development про кредитування квартир у житловому комплексі “White Tower”, що у Кропивницькому по вул.Чорновола,4 (біля стадіону “Зірка”), - розповідає Євгеній Ратушний, керівник напрямку споживчого кредитування Кіровоградської філії ПриватБанку. - ПриватБанк пропонує прозорі та зрозумілі умови кредитування без прихованих комісій та платежів, терміном до 20 років, з початковим внеском від 25%, без довідки про доходи та з можливістю дострокового погашення”.

Кредит погашається щомісяця рівними платежами. Крім того, банк надає можливість достроково погасити позику без штрафних санкцій і без додаткових комісій. При цьому клієнт лише виграє, оскільки відсотки нараховуються лише на залишок суми кредиту. Що не менш важливо, банк гарантує повний юридичний супровід угоди з придбання нерухомості, а також дотримання всіх законів України під час її укладання. До речі, скористатись іпотечним кредитуванням можуть не лише клієнти ПриватБанку. Подати заявку на отримання іпотеки можна у будь-якому відділенні ПриватБанку чи онлайн на офіційному сайті банку.

Коментарі