ПриватБанк займає лідируючі позиції з виплат за державними програмами підтримки аграріїв


Спеціалісти Кіровоградської філії ПриватБанку розповіли про результати роботи за державними програмами підтримки сільського господарства за 2018 рік на засіданні департаменту агропромислового розвитку ОДА.

«Ми допомагаємо сільгоспвиробникам отримувати компенсацію за п’ятьма  державними програмами, спрямованими на підтримку агробізнесу,  - розповідає Ростислав Масло, директор Кіровоградської філії ПриватБанку. - З початку нинішнього року через ПриватБанк було подано 454 заявки на компенсації. Найбільша кількість заявок, а саме 274, було подано на компенсацію 25% відсотків вартості сільськогосподарської техніки. Кіровоградська філія утримує лідируючі позиції серед колег із інших регіонів по кількості поданих заявок на компенсацію. Хочу нагадати усім нашим клієнтам, що термін подачі заявок на компенсацію закінчується 30 листопада. Тож поспішайте скористатися державною підтримкою».

Завдячуючи сучасним фінансовим технологіям, впровадженим у найбільшому державному банку, а саме сервісу «Масові виплати», йшлося на нараді, ПриватБанк має можливість надавати якісні послуги по зарахуванню державних виплат фізичним особам, які займаються тваринництвом. Цей сервіс дозволяє без комісій зараховувати компенсації зведеними реєстрами, уникаючи поштучних зарахувань на карткові рахунки окремих отримувачів. Такого немає в інших банках! Зазвичай підприємству необхідно надати номер картки клієнта, заповнити ІПН, МФО, ЄДРПОУ банку і вручну заповнювати кожну квитанцію.

«Ми вдячні ПриватБанку за найкращу роботу серед фінансових установ, уповноважених виплачувати державні компенсації, - розповів Сергій Коренюк, директор департаменту агропромислового розвитку Кіровоградської ОДА. - Технологічність процесів, помножена на професійність кадрів, зробила свою справу - найбільша кількість виплат на Кіровоградщині пройшла саме через цей банк».

Нагадаємо, що ПриватБанк створив унікальні програми «АгроКУБ» для кредитування аграріїв «живими» грошима та кредит на придбання сільськогосподарської техніки з адаптованим графіком погашення кредиту і з гарантованою компенсацію від держави за відсотками по кредиту до 3-х років. ПриватБанк кредитує аграріїв з адаптованими під їх діяльність графіками погашень, пропонуючи фермерським господарствам сезонні «кредитні канікули». Співпраця з Мінагрополітики забезпечує компенсацію відсотків (1,5 облікової ставки за вирахуванням 1 відсотка річних за кредитним договором) з державного бюджету за користування кредитами. Щоб отримати кошти, потрібно лише звернутись до будь-якого відділення ПриватБанку або заповнити заявку на сайті проекту.

Минулого року клієнти ПриватБанку, які працюють в агробізнесі, отримали понад 70 млн грн державних компенсацій вартості техніки та обладнання. Це більше половини загальної суми компенсацій в країні. Цього ж року аграрії беруть участь вже в п’яти державних програмах, спрямованих на підтримку агробізнесу. Детальніше про умови кредитування сільгоспвиробників можна дізнатися, замовивши зустріч зі спеціалістом банку за безкоштовним номером 3700 або на сайті банку.

Сьогодні рахунок у найбільшому державному банку мають близько 2 тисяч сільгоспвиробників Кіровоградщини - підприємців та юридичних осіб. ПриватБанк забезпечує повний комплекс рішень для агробізнесу - від придбання техніки в кредит до беззаставного фінансування.

Коментарі