ПриватБанк допоможе кропивничанам стати чарівниками

Сніг та перші морози нагадують усім про чарівний період новорічних та різдвяних свят, період подарунків та здійснення мрій. Хочеться не просто привітати рідних та близьких, а здійснити бажання - подарувати саме те, що вони очікують.  Аби кожен кропивничанин міг відчути себе справжнісіньким чарівником і при цьому не вийти за рамки сімейного бюджету, ПриватБанк пропонує скористатись унікальними послугами - «Оплата частинами» та «Миттєва розстрочка».

«Більше 400 магазинів Кіровоградщини активно співпрацюють з нами за програмами «Оплата частинами» та «Миттєва розстрочка», - розповідає Олена Стоян, керівник напрямку «Еквайринг» Кіровоградської філії ПриватБанку. - Ці унікальні  програми дозволяють будь-якому клієнту, у якого є картка ПриватБанку,  оплатити в момент покупки не всю вартість покупки, а лише її частину. Решта суми розбивається рівними частинами на декілька місяців».

До партнерів ПриватБанку, які пропонують товар на виплат, долучився меблевий магазин «7+Я», що по вул. Покровська, 48а і відтепер працює за програмами  «Оплата частинами» , «Миттєва розстрочка» та «Бонус Плюс» (1% від суми покупки клієнт отримує на свій бонусний рахунок).

Уже сьогодні кожен кропивничанин може  дозволити собі придбати вподобані меблі, а оплачувати  їх вартість згодом і рівними частинами: протягом наступних 3 місяців - без прихованих комісій і з відсотковою ставкою лише 0,01% на рік або до 24 місяців з відсотковою ставкою 2,9% щомісячних. Кредит оформляється автоматично просто біля каси, а договором з усіма необхідними реквізитами при цьому стає чек.

«Я лише розпочала працювати в партнерстві з ПриватБанком, але маю розуміння, що така співпраця лише на користь і нам, і клієнтам, - зазначає Людмила Луговська, власниця магазину «7+Я». - Тепер наші клієнти мають змогу користуватися меблями уже зараз, а оплачувати згодом. Крім того, у переддень новорічних свят, а саме до 31 грудня, ми пропонуємо крім бонусних 1 відсотка ще й знижку до 700 грн на кожен товар».

Сервіс «Оплата частинами» пропонують більше 400 закладів Кіровоградщини різного напрямку - від магазинів продуктів харчування і побутової техніки до ювелірних виробів і туристичних фірм. Крім того, придбати товари за цією програмою можна і в численних інтернет-магазинах - партнерах ПриватБанку.

З початку року за програмами «Миттєва розстрочка» і «Оплата частинами» було здійснено  майже 15,5 тис. покупок на загальну суму у майже 90 млн грн.

ПриватБанк - банк для тих, хто йде вперед!

Коментарі