Новий навчальний рік унікальної української дитячої Бізнес-школи "Юніорбанку" стартував відкритим тренінгом в кіровоградському офісі ПриватБанку

В Україні відкрила новий навчальний рік унікальна дитяча Бізнес- Школа "Юніорбанк", в якій півмільйона школярів з усіх регіонів України розпочнуть або продовжать опановувати основи підприємництва та фінансів, будуть брати участь у ділових іграх та тренінгах, проходити стажування в банку, а також користуватися банківськими послугами за допомогою "дитячої" пластикової карти Junior . Як повідомили в ПриватБанку, який запустив національну систему фінансового навчання дітей у 2010 році, заняття в Бізнес-школі доступні будь-якій дитині шкільного віку і абсолютно безкоштовні. Щоб стати учасником програми, достатньо просто подати заявку на сайті www.juniorbank.ua.


"Сьогодні до Кіровоградського Юніорбанку прийшли отримувати знання 15 школярів віком від 10 до 12 років, і це лише початок. Формуємо інші групи, так як бажаючих отримати фундаментальні знання з економіки та фінансів досить багато. І ще одна така ж група почала навчатись в Знам”янці, - розповідає Вікторія Заболотна, керівник регіонального ЮніорБанку. - Цього року ми розширюємо програми фінансової грамотності - з'явиться кілька нових захоплюючих практичних занять, а кращі учні бізнес-школи будуть заробляти бали і зможуть обмінювати їх на подарунки та призи Юніорбанку".


У новому навчальному році з'явилися і приємні нововведення. У рамках практичного курсу банківської та фінансової грамотності кращі учні Бізнес-школи зможуть "заробити" собі найновіші планшети, а переможці практичного курсу серед регіональних Бізнес-шкіл поїдуть до Києва на передноворічну прем'єру нового мультфільму студії Уолта Діснея.


Програма фінансової грамотності "ЮніорБанк" принципово відрізняється від звичних шкільних програм і курсів . Перш за все, це захоплюючий, цікавий матеріал, мультфільми, презентації, школа програмування, ігри і навіть соціальна мережа юних банкірів. Для наймолодших школярів розроблена мультяшно-ігрова програма навчання, а для старшокласників - можливість практичного вивчення економіки, бізнесу і фінансів для вибору майбутньої спеціальності. Унікальна пластикова карта Junior, яка випускається за згодою і під контролем батьків, дає можливість не тільки користуватися "дорослими" можливостями і банківськими послугами, а й спілкуватися зі своїми однолітками по всьому світу.


Освітня програма Юніорбанк стартувала з 2009 року в Україні. Сьогодні Юніорбанк, працює в Україні, Росії, Грузії та Латвії, об'єднуючи більше 500 000 школярів. У рамках проекту ПриватБанк не тільки надає можливість безкоштовного практичного навчання з фінансових послуг для дітей та підлітків, а й підтримує спортивний рух і програми здорового способу життя школярів.

Коментарі