ПриватБанк відкрив фінансування найбільшому українському видобувачеві натурального каменю «Елгран»

ПриватБанк відкрив фінансування найбільшому українському виробникові виробів з натурального каменю - кіровоградському ТОВ "Елгран" у розмірі більше 1,5 млн. грн. Як повідомили в банку, кредитні кошти виділені для розширення виробництва та матеріально-технічної бази підприємства.
"Використання підприємством сучасних продуктів банку, в т.ч. кредитних, дозволить цій провідній на ринку компанії забезпечити охоплення більшої частки ринку за рахунок збільшення поставок своєї продукції”, - зазначив директор Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку Ростислав Масло.

ТОВ «Елгран» (Кіровоградська обл., Україна) є одним з провідних українських підприємств, що спеціалізується на видобутку і переробці натурального каменю. Підприємство здійснює повний цикл виробництва - від видобутку сировини у вигляді гранітних блоків до виготовлення продукції. Сировинна база підприємства включає в себе три родовища гранітів - Капустинське, Войнівське і Крупське. Загальна виробнича потужність підприємства становить 10 000 м ² продукції на рік....

Коментарі