Магазин “Буки” та ПриватБанк дарують кіровоградцям приємні бонуси

Відтепер клієнти ПриватБанку зможуть отримуватимуть приємні 5% бонусів  за придбання товарів в книжковому супермаркеті  “Буки”.

При оплаті картками ПриватБанку з логотипом Бонус Плюс в магазині “Буки”  всі клієнти отримають 5% бонусної винагороди від суми, витраченої на  придбання більше 50000 найменувань книг усіх напрямків і жанрів, канцтоварів та сувенірної продукції.

Бонус Плюс - це загальнонаціональна програма лояльності, створена ПриватБанком та  підприємствами, які приймають до сплати пластикові картки ПриватБанку. Клієнти банку отримують грошові бонуси за кожну проплату в закладах будь-якої сфери - торгівельної, аптечної чи обслуговування. Накопичені бонуси можна витратити в торговій точці чи аптечній мережі, що бере участь у програмі Бонус Плюс.

“Майже щоденно росте кількість підприємств, які мають бажання приєднатись до програми Бонус Плюс - розповідає Ольга Крючкова, керівник направлення розвитку програми “Бонус плюс” Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - І цей факт є ще одним підтвердженням  росту довіри жителів області  до найбільшого та найстабільнішого банку держави. Наразі, радує і те, що приходить розуміння того, що завдяки участі у такій програмі, кожен підприємець, який стає партнером Банку, отримує від цього лише прибуток. Адже, збільшення кількості клієнтів, які мають змогу розраховуватись у торговій точці карткою, відповідно, призводить до збільшення товарообігу та прибутку”.

Щоб використати отримані бонуси, досить просто сказати касиру, що бажаєте оплатити покупку чи послугу з рахунку Бонус Плюс.

Перелік усіх партнерів-учасників програми Бонус Плюс у Кіровограді та області, а також умови накопичення і баланс рахунку можна дізнатися на сайті ПриватБанку.

З початку нинішнього року  більше 300 тис. кіровоградців скористались  послугою Бонус Плюс, що принесло на їх бонусні рахунки більше 3,5 млн.грн. зарахувань.

ПриватБанк - Ваша точка опори! www.privatbank.ua



Коментарі