З мистецьким талантом освоюють ази фінансової грамотності банкіри Школи Юніорів

26 листопада бібліотека ім.Гайдара, Школа Юніорів та учні 2-Б класу кіровоградського колегіуму провели театралізоване дійство “Історія копійочки в світі бізнесу”.

Черговий  урок фінансової грамотності юні банкіри із  кіровоградського колегіуму провели в обласній бібліотеці для дітей імені А.П.Гайдара.
Цього разу урок проходив у формі яскравого театралізованого дійства. Мудрі казкові гноми навчали головного героя та присутніх школярів цінувати кожну копійочку. А всі разом розповіли цікаву та повчальну історію копійки: від товарних грошей до електронних. Яскраві костюми, декораціїї та неповторна, безпосередня гра юних акторів зробили дійство незабутнім. Справжній театр фінансів зуміли організували та презентувати всім присутнім його учасники.

“Такі цікаві, яскраві уроки запам”ятаются нашим учням назавжди, - розповідає Лариса Шабокіна, учитель групи продовженого дня  2-Б класу  Навчально-виховного комплексу «Кіровоградський колегіум - спеціалізований навчальний заклад I-III ступеня - дошкільний навчальний заклад - центр естетичного виховання» Кіровоградської міської ради. - Незвична форма викладання не простого матеріалу сподобалася не лише учням, але й нам, викладачам”.

“Програма фінансової грамотності ЮніорБанк принципово відрізняється від звичних шкільних програм і курсів. - розповідає  Вікторія Заболотна, керівник Направлення Агентська мережа Кіровоградського РУ ПриватБанку. - Перш за все, це захоплюючий, цікавий матеріал, мультфільми, презентації, ігри і навіть соціальна мережа юних банкірів. Для наймолодших школярів розроблена мультяшно-ігрова програма навчання, а для старшокласників - можливість практичного вивчення економіки, бізнесу і фінансів для вибору майбутньої спеціальності”.

Освітня програма Юніорбанк стартувала з 2009 року в Україні. Сьогодні Юніорбанк, працює в Україні, Росії, Грузії та Латвії, об'єднуючи більше 500 000 школярів. У рамках проекту ПриватБанк не тільки надає можливість безкоштовного практичного навчання з фінансових послуг для дітей та підлітків, а й підтримує спортивний рух і програми здорового способу життя школярів.

Коментарі