ПриватБанк відкрив доступне кредитування Олександрійському постачальнику "Нашої Ряби"

ПриватБанк відкрив фінансування за програмою доступного кредитування кіровоградської компанії " Добробут- Олександрія", яка є одним з найбільших у місті постачальників курячого м'яса та іншої популярної м'ясної продукції. Як повідомили в банку, кредитна лінія обсягом понад 500 тис грн і ліміт "Гарантованих платежів" у розмірі 800 тис грн дозволить компанії наростити обсяги поставок продукції і збільшити свою частку на столичному ринку продуктів харчування.

"Можливість залучення оперативного банківського фінансування позитивно позначиться на ефективності нашої роботи , і як наслідок, розширення асортименту і доступних цінах на самі популярну м'ясну продукцію”, - говорить директор ТОВ "Добробут- Олександрія” Микола Пірховскій .

Як відзначають в компанії, підприємство активно співпрацює з банком більше 2 років. Крім кредитування, ПриватБанк надає ТОВ "ТД" Дніпро- торг" широкий спектр банківських продуктів, включаючи розрахункове обслуговування, зарплатний проект та інші сучасні послуги.

«Умови роботи з ПриватБанком дозволяють операторам ринку споживчих товарів істотно знизити вартість позикових ресурсів, - зазначає директор Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку Ростислав Масло. - Сьогодні, тільки в рамках співпраці з банком, клієнти можуть користуватися кредитами за ставкою всього 4 % річних у вигляді гарантованих платежів".
З початку 2013 року обсяг кредитування ПриватБанком українських підприємств і компаній виріс на 11,8 млрд грн, а кредитними коштами банку користуються вже більше 275 тисяч корпоративних клієнтів ПриватБанку.

ТОВ « Добробут- Олександрія» займається поставками курячого м'яса торгової марки «Наша Ряба», а також ковбас і заморожених напівфабрикатів провідних українських виробників. Компанія є ексклюзивним представником ПАТ «Миронівський хлібопродукт» на території Кіровоградської області.

Коментарі