ПриватБанк кредитує провідного виробника кованих виробів

ПриватБанк відкрив овердрафтову лінію обсягом понад 800 тис грн одному з провідних українських виробників кованих виробів - кіровоградській компанії “Будсантех”. Як повідомили в банку, кредитні кошти підуть на поповнення оборотних коштів підприємства і дозволять збільшити обсяги випуску унікальної для ринку продукції.

"Ми стали однією з перших на ринку компаній, які виробляють і поставляють замовникам справжні ковані вироби за доступними цінами, і залучення оперативного банківського фінансування дозволить збільшити обсяги виробництва, - каже директор ПП "Будсантех" Костянтин Буров. - Сполучення сучасних технологій і традицій виробництва, використання справжнього металу дає нашим споживачам можливість отримати унікальні по дизайну і довговічні ковані вироби для будівництва та ланшафтного дизайну".

Як відзначають у ПриватБанку, сьогодні українські компанії можуть отримати банківські кредити на розвиток виробництва без зайвої бюрократії і на доступних умовах, що дозволяють ефективно вести бізнес.

"З початку цього року обсяг кредитів, наданих банком українським підприємствам і компаніям виріс на 11,5 мільярдів гривень. Сьогодні "Будсантех" є одним з динамічно зростаючих компаній регіону, і ми із задоволенням підтримуємо розвиток цього унікального для України бізнесу, - говорить директор Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку Ростислав Масло. - Ще одним стимулом розвитку вітчизняної економіки стають наша програма "Гарантовані платежі", яка дає можливість отримувати в банку кредити для фінансування виробництва під 4% річних - без комісій і додаткових витрат".

ПП “Будсантех” засновано в 2002 році. Підприємство спеціалізується на виготовленні кованих виробів, оптової торгівлі металопрокатом і дизельним паливом. Докладна інформація про компанію на сайті http://budsanteh.com/ru .

Коментарі