ПриватБанк почав встановлювати термінали банківського самообслуговування за заявками торгових точок

ПриватБанк відкрив спеціальну сторінку в Інтернеті, на якій власники і керівники українських торгових підприємств можуть залишити заявку на встановлення банківського терміналу самообслуговування. Як повідомили в банку, підключення до національної мережі банківського самообслуговування дозволить власникам торгових точок забезпечити клієнтам додатковий сервіс, а людям - отримати доступ до сучасних банківських послуг саме там, де ними найзручніше користуватися.

"Сьогодні банківський термінал, в якому можна отримати практично будь-яку банківську послугу без перерв і вихідних, стає таким же необхідним елементом торгівельної інфраструктури, як банкомат або термінал для прийому карток на касі, - говорить керівник Департаменту розвитку банкоматної та термінальної мережі банку Ігор Мєлков. - Ми активно встановлюємо термінали самообслуговування саме там, де вони найбільше потрібні - у "спальних" районах мегаполісів, невеликих містах та сільській місцевості, і тепер пропонуємо нашим клієнтам самостійно обирати місце встановлення нового терміналу".

Сьогодні в терміналах ПриватБанку доступні найпопулярніші банківські послуги - поповнення рахунку мобільних телефонів і платіжної карти, депозитного вкладу та кредиту, оплата комунальних та інших рахунків, відправлення та отримання грошових переказів, купівля валюти. Також через них можна купити квитки на поїзд, автобус, футбольний матч і скористатися іншими корисними сервісами. Щоб розмістити банківський термінал самообслуговування в торговому або розважальному центрі, магазині або сервісній точці, достатньо залишити заявку на спеціальній сторінці сайту ПриватБанку.

З початку року мережа банківського самообслуговування Приватбанку зросла в 2,5 рази і є найбільшою в Україні - кількість встановлених в Україні терміналів перевищила 10 тисяч. До кінця цього року, і в першій половині наступного, банк планує встановити ще кілька тисяч "електронних банків", збільшити кількість терміналів, що працюють цілодобово, і запустити термінали самообслуговування з можливістю внесення готівки пачкою для обслуговування малого бізнесу.

У Кіровоградській області працює понад 170 банкоматів, 236 терміналів самообслуговування, 74 відділення, 49 з яких працюють і в суботу для зручності своїх клієнтів. Чотири відділення працюють без вихідних та перерв, отримати всі банківські послуги можна за допомогою терміналів самообслуговування та банкоматів за адресами: у м.Кіровограді - по вул. Преображенській,26/7 (приміщення регіонального управління) та вул.Преображенській,2 (що на площі Б.Хмельницького); у м.Олександрії — по вул. Леніна,122 (центральний офіс) та  по вул.Леніна,77.

ПриватБанк - Ваша точка опори! www.privatbank.ua

Коментарі