Школа Юніорів весело крокує по Кіровоградщині

30 листопада розпочала роботу Школа Юніорів ЮніорБанку  у м.Світловодську.

Нестандартно та креативно розпочала свою роботу Школа Юніорів у Світловодську.   Яскравим початком її роботи стало проведення Бонус-Квесту - спортивно-інтелектуального змагання, основою якого стало практичне навчання майбутніх банкірів азам фінансової грамотності.

Кожна з команд отримала заздалегідь підготовлену топографічну карту, на якій спецільними символами програми Бонус Плюс ПриватБанку (полуничками) були нанесені завдання.  На шляху до перемоги гравці вчились користуватись карткою Юніора, самостійно здійснюючи транзакції: купували будь-який товар на свій смак, поповнювали картку в терміналах самообслуговування та користуватись інтернетбанкінгом Приват24. Крім опанування фінансовими знаннями,  юні банкіри  навчались спілкування та роботі в команді.

“Форма навчання в нашій БізнесШколі принципово відрізняється від звичних шкільних програм і курсів. Ігри, квести, фільми, презентації - саме таким чином ми заохочуємо дітей до навчання.  - розповідає Сергій Герасименко, керівник Світловодського відділення Кіровоградської філії ПриватБанку. - Такий незвичний і креативний підхід до навчальної програми вже дає свої позитивні результати. Майбутні банкіри навчаються в нашій школі із задоволенням і наш Бонус-Квест - тому підтвердження”.

“Світловодська БізнесШкола ЮніорБанку розпочала свою роботу з яскравого та незабутнього БонусКвесту. - розповідає Вікторія Заболотна, керівник напрямку Агентська мережа Кіровоградської філії ПриватБанку. - Маємо надію, що такий гарний початок дасть чудові результати і наші учні стануть переможцями практичного курсу серед регіональних Бізнес-шкіл”.    

Після вручення призів та подарунків,  всі учасники були нагороджені солодощами та переглядом фільму “Форсаж“.

Освітня програма Юніорбанк стартувала з 2009 року в Україні. Сьогодні Юніорбанк, працює в Україні, Росії, Грузії та Латвії, об'єднуючи більше 500 000 школярів. У рамках проекту ПриватБанк не тільки надає можливість безкоштовного практичного навчання з фінансових послуг для дітей та підлітків, а й підтримує спортивний рух і програми здорового способу життя школярів.

Коментарі