Мрії збуваються!



Вже не один рік поспіль співробітники Кіровоградської філії ПриватБанку займаються благодійністю та залучають до цієї благородної місії своїх клієнтів,  даючи можливість кожному  відкрити своє серце тим, хто потребує допомоги.

Постійно, а не лише в свята, кіровоградські банкіри опікуються вихованцями Піщанобрідської  загальноосвітньої спеціальної  школи-інтернату І-ІІ ст  Добровеличківського району Кіровоградської області. Співробітники Банку, залучаючи до благодійництва і своїх клієнтів, дарують вихованцям потрібні речі, солодощі, керуючись і своїми добрими намірами, і побажаннями вчителів та вихователів дитячого будинку.  Цього року, в переддень свята Св.Миколая, банкіри вирішили дослухатись до побажань дітей і виконати заповітну мрію кожного.  

"Напередодні свята ми запропонували вихователям школи-інтернату, аби кожен учень початкової школи написав листа Св.Миколаю, де описав би свою мрію, - розповідає Ростислав Масло, директор Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - Наші співробітники виявили бажання хоч на мить приміряти на себе роль доброго виконавця бажань. Кожен з нас, відповідно до описаного чи навіть намальованого побажання,  придбав омріяний подарунок, додавши за власним покликом душі ще й солодощі та фрукти".

"Емоції, які переповнювали кожного з нас, коли ми отримали листи та прочитали побажання, написані невпевненою дитячою рукою, не можна передати словами, - ділиться враженнями Раїса Килимниченко, заступник директора Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - Ми не просто купували подарунки, вибираючи їх, ми намагалися скласти в кожен з них тепло, ніжність та частину своєї душі. Дуже приємно та зворушливо було бачити щасливі дитячі очі. Які здивовані та розгублені були малюки, отримавши саме те, про що мріяли".

"Це - неперевершено, навіть у нас, яких, здавалось, уже нічим не можна здивувати, такий підхід до поздоровлення дітей викликав бурю емоцій, - розповідає Олена Козак, заступник директора з навчальної роботи Піщанобрідської  загальноосвітньої спеціальної  школи-інтернату І-ІІ ст  Добровеличківського району Кіровоградської області.  - Наші діти - особливі. Кожен з них пережив у своєму маленькому житті стільки, що не кожен дорослий навіть уявити може. Але такий унікальний персональний підхід до кожної дитини… Ви придумали своєрідне ноу-хау. Їм же навіть не снилось, що хтось може виконати їх побажання. Ви вселили в них віру в те, що мрії збуються. Лише потрібно вірити".

Довго ще не вщухали емоції, а дітлахи не хотіли відпускати Св.Миколая і навіть у коридорі продовжували співати йому пісень і розповідати вірші, запрошуючи приходити до них щороку. Концертну програму та фотознімки персонального вручення подарунків гості записали на відео, аби продемонструвати кожному співробітнику банку, який прийняв участь у такій благородній акції.

"На свято Св.Миколая ми особистим коштом здійснили мрії вихованців інтернату, - доповнює Ростислав Масло, директор Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. -  А сьогоді пропонуємо всім небайдужим прийняти участь у Новорічній благодійній акції  по збору коштів, одягу, взуття, іграшок, канцелярських товарів, ігр всім учням школи-інтернату,  яку ми будемо проводити до 24 грудня. Кожен бажаючий приєднатись до нас і зробити новорічний подарунок кожній дитині Піщанобрідської школи-інтернату може звернутись до будь-якого Кіровоградського відділення ПриватБанку чи в смт Добровеличківки та м.Помічної".

Коментарі