ПриватБанк та "1С" спростили роботу торгівельних підприємств з банківськими картами

Відтепер кіровоградським підприємцям буде працювати значно краще та легше.

Фірма «1С» випустила новий реліз редакції 3.0 рішення «1С: Підприємство 8. Управління торгівлею для України», який підтримує роботу з еквайринговою системою ПриватБанку. Як повідомили в банку, використання нового рішення дозволить торгівельним підприємствам скоротити витрати на інкасацію чи здавання виручки, підвищити якість і швидкість обслуговування клієнтів, забезпечуючи тим самим ефективне управління сучасним торгівельним підприємством.

Програма дозволяє не тільки проводити оплату платіжними картами через еквайринг-термінал ПриватБанку, але й відстежувати процес перерахування грошових коштів з банку, автоматизувати процес завантаження даних про операції, контролювати проходження платежів. Також, за даними статистики компанії "1С", якщо торгова точка дозволяє своїм клієнтам оплачувати послуги платіжними картами, то завдяки еквайрингу від ПриватБанку,  середній чек по підприємству збільшується в середньому на 28,6 %.

«Після того, як ми встановили POS-термінал в нашому магазині, у нас виріс оборот. Клієнти рідше стали потрапляти в ситуацію, коли їм не вистачає готівки. Збільшилися  задоволеність клієнтів і середній чек» - зазначає Олена Прісяч, власниця магазину «Посуд з порцеляни», м. Кіровоград .

Крім того, інтеграція еквайрингової системи ПриватБанку забезпечить високу швидкість і надійність при виконанні фінансових операцій, надає розширену звітність за операціями, а також дозволяє здійснювати ряд адміністративних операцій, пов'язаних з обслуговуванням платіжних карт. Драйвер для підключення еквайрингової системи ПриватБанку розроблений компанією «1С- Рарус».

Фирма "1С" (http://www.1c.ru/) спеціалізується на розробці, дистрибуції, виданні та підтримці комп'ютерних програм. "1С" працює з користувачами через розгалужену партнерську мережу, яка включає понад 10 000 постійних партнерів в 600 містах 23 країн, у т.ч. понад 6 700 фірм-1С: Франчайзи, сертифікованих "1С" на надання комплексних послуг з автоматизації підприємств. З власних розробок "1С" найбільш відомі програми системи "1С: Підприємство", які використовуються для автоматизації управління та обліку більш, ніж у мільйоні організацій, а також продукти для домашніх комп'ютерів і освітньої сфери. "1С" є офіційним дистриб'ютором понад 100 зарубіжних і вітчизняних виробників програмного забезпечення.



Коментарі