Сайт ПриватБанку став одним із самим популярних в Україні в 2013 році

Міжнародна компанія Alexa.com традиційно під Новий Рік визначила найбільш відвідувані Інтернет сайти в кожній країні світу. Навряд чи варто дивуватися тому, що найпопулярнішим сайтом України виявився пошуковик Google. До речі , друге місце в рейтингу Уанету також зайняв Google - правда його англійська версія. Замикає ТОП - 3 соціальна мережа «ВКонтакте».

Четверте місце в Україні займає YouTube, п'яте дісталося українській версії Яндекса, а шосте - Mail.ru. Найуспішніша у світі соціальна мережа Facebook займає в Україні всього лише сьоме місце. На восьмому місці Яндекс.ru, а на дев'ятому соціальна мережа «Однокласники», а замикає ТОП - 10 Вікіпедія.

А найцікавішим підсумком дослідження стало те, що сайт ПриватБанку зайняв в рейтингу найбільш відвідуваних сайтів високе тринадцяте місце, випередивши навіть " ЖивойЖурнал " і «заборонений» EX.UA. Приватбанківських сайт став єдиним у ТОП - 20 України корпоративним сайтом завдяки високій популярності його системи Інтернет-банкінгу Приват24 та інших електронних банківських сервісів.

Коментарі