Приват24 став першим мільйонером Android

Кожен третій український власник Android користується платіжним додатком Приват24, яке дозволяє здійснювати будь-які банківські операції за допомогою смартфона або планшета. Як повідомили в ПриватБанку, 30 грудня кількість завантажень Приват24 для Android перевищила 1 млн шт, що стало абсолютним українським рекордом і значним результатом серед банківських додатків глобального Google Play.

"Зручний мобільний банк для більшості користувачів стає такою ж обов'язковою функцією смартфона, як календар або камера, - відзначає заступник голови правління ПриватБанку Олександр Вітязь. - Ми впевнені, що до кінця 2014 року Приват24 буде встановлений на кожному українському смартфоні, незалежно від операційної системи і банку, в якому обслуговується його власник " .

Загальна кількість завантажень Приват24 з урахуванням iPhone і більш ранніх версій додатків, складає понад 1 500 000, щодня банк реєструє близько 2 000 нових підключень. Загальна кількість клієнтів системи онлайн-банкінгу Приват24 в Україні, за даними на 30 грудня 2013 року, становить 4,7 млн ​​осіб, за добу користувачі системи здійснюють 650 тис. транзакцій, середній розмір однієї транзакції становить близько 400 грн.

Безкоштовний платіжний додаток Приват24 дозволяє використовувати смартфон або планшет в якості платіжного пристрою. Для безконтактної оплати або отримання готівки в банкоматі достатньо сфотографувати камерою QR-код. Також за допомогою Приват24 можна переглядати виписки по рахунках, здійснювати будь-які платежі і налаштовувати регулярність платежів, поповнювати мобільні телефони, управляти кредитами та депозитами, купувати автобусні, залізничні та авіаквитки - як на відео.



Коментарі