“Велолідер” лідирує разом з ПриватБанком

Мережа кіровоградських магазинів “Велолідер” приєдналась до учасників програми Бонус Плюс від ПриватБанку. Відтепер торгові точки цього підприємства надають клієнтам ПриватБанку 3% бонусів за придбання товарів.
Оплачуючи придбаний товар картками ПриватБанку з логотипом Бонус Плюс в магазинах  “Велолідер”,  всі клієнти отримають 3% бонусної винагороди від суми, витраченої на придбання електровелосипедів, електромобілів, квадроциклів, самокатів, скейтів, роликових ковзанів, засобів захисту, колясок, надувної продукції "INTEX", снігокатів, санків, ковзанів.  Ще варто відзначити зручність та вигідність проплат покупок чи послуг  через POS-термінали картками ПриватБанку.

Бонус Плюс - це найзручніша та найвигідніша програма лояльності, створена ПриватБанком спільно з  підприємствами, які приймають до сплати пластикові картки ПриватБанку. Клієнти банку отримують грошові бонуси за кожну проплату в закладах будь-якої сфери - торгівельної, аптечної чи обслуговування. Накопичені бонуси можна витратити в будь-якій торговій чи аптечній мережі, що бере участь у програмі Бонус Плюс.

“Програма Бонус Плюс - це не новинка ПриватБанку, але приємно зазначати, що все більше фізичних та юридичних осіб стають її партнерами, - розповідає Ольга Крючкова, керівник Направлення розвитку програми Бонус Плюс Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - поступово до бізнесменів приходить розуміння того, що співпраця з ПриватБанком розширить коло їх клієнтів, а значить і збільшить їх прибутки”.

Щоб використати отримані бонуси, досить просто сказати касиру, що бажаєте оплатити покупку чи послугу з рахунку Бонус Плюс.

Перелік усіх партнерів-учасників програми Бонус Плюс у Кіровограді та області, а також умови накопичення і баланс рахунку можна дізнатися на сайті ПриватБанку.

У минулому році  більше 350 тис. кіровоградців скористались  послугою Бонус Плюс у майже 4 тисячах активних точках області. Проплата за покупки картками ПриватБанку принесла на  бонусні рахунки кіровоградців більше 3 млн.грн. зарахувань.

ПриватБанк - Ваша точка опори! www.privatbank.ua

Коментарі