Жіночий футбол ЮніорБанку

ЮніорБанк Кіровоградської філії ПриватБанку спільно з обласною федерацією футболу організували проведення чемпіонату Кіровограду з футболу "Шкіряний м”яч" серед школярів обласного центру вікової групи 2000 року народження. Крім всім звичних чоловічих -  4 команди з жіночого футболу змагались між собою за кубки та призи від ЮніорБанку, демонструючи чудову професійну гру.  22 грудня 2013 року було проведено урочисте нагородження переможців.

“Цього разу і ми приєднались до юних футболістів обласного центру, - розповідає Єлизавета Дрига, учениця 8-А класу, ЗОШ№4. - Багато моїх знайомих дивуються, що дівчата грають у суто чоловічу гру. Та ми не зважаємо на такі зауваження і залюбки захищаємо честь своєї команди та школи. Адже азарт, спритність, швидкість та витривалість властиві не лише хлопцям”.

Перше місце зайняла команда ЗОШ №17 обласного центру (викладач фізичної культури Білобабченко Олег Леонідович). Кращим воротарем сезону стала учениця 8-В класу ЗОШ №17 Сніжана Підвисоцька, найкращим бомбардиром турніру стала учениця 7-А класу цієї ж школи Яна Снадик, яка забила 4 гола у ворота супротивників.  

“Учні БізнесШколи ЮніорБанку демонтрують не тільки грунтовні знання з фінансової грамотності, але й чудову професійну гру у футбол, - розповідає Вікторія Заболотна, керівник напрямку Агентська мережа Кіровоградської філії ПриватБанку. -  Адже, ми не лише навчаємо, до речі зовсім безкоштовно, дітей та підлітків, а й підтримуємо спортивний рух і програми здорового способу життя школярів”.

Програма фінансової грамотності ЮніорБанк принципово відрізняється від звичних шкільних програм і курсів. Перш за все, це захоплюючий, цікавий матеріал, мультфільми, презентації, ігри і навіть соціальна мережа юних банкірів. Для наймолодших школярів розроблена мультяшно-ігрова програма навчання, а для старшокласників - можливість практичного вивчення економіки, бізнесу і фінансів для вибору майбутньої спеціальності.
Освітня програма ЮніорБанк стартувала з 2009 року в Україні. Сьогодні "ЮніорБанк", працює в Україні, Росії, Грузії та Латвії, об'єднуючи більше 500 000 школярів.


Коментарі