ПриватБанк фінансує поставки палива для посівної кампанії на Кіровоградщині

ПриватБанк і кіровоградська компанія "Октан -Ойл" уклали угоду про виділення кредитних коштів загальним обсягом понад 3,5 млн грн, у тому числі понад 2,7млн ​​грн гарантованих платежів під 4% річних. Як повідомили в банку, кредитні кошти будуть використані компанією, яка є оптовим постачальником палива і ПММ для агропідприємств, на закупівлю палива для забезпечення посівної кампанії.

"ПриватБанк - один з небагатьох в Україні банків, в якому можна отримати фінансування без бюрократії і на доступних умовах. Це важливо, коли від ефективності нашої роботи та оперативності поставок залежить якість проведення посівної кампніі господарствами регіону, - говорить директор підприємства Юрій Ковальчук. - А можливість використання кредитування за програмою "Гарантованих платежів" банку дає можливість нам надавати відстрочку платежу своїм покупцям".

Як зазначили в банку, в рамках програми доступного кредитування різних секторів бізнесу, і насамперед виробництва та сільського господарства, з початку року ПриватБанком виділено більше 12 мільярдів гривень.

"Отримати доступний кредит в банку може вже сьогодні будь-який наш корпоративний клієнт, для цього працює проста і зрозуміла технологія кредитування через ліміти на розрахунковий рахунок клієнта, - говорить директор Кіровоградської філії ПриватБанку Ростислав Масло. - Для цього достатньо користуватися рахунком у банку та іншими сучасними послугами".

Товариство з обмеженою відповідальністю «ОКТАН -ОЙЛ» (м. Знам'янка, Кіровоградська обл) працює на ринку з 2005 року і займається оптовими поставками паливно-мастильних матеріалів для сільськогосподарських підприємств області.

Коментарі