Відділення ПриватБанку в Новгородці відкрилося в новому покращеному форматі

Новгородківське відділення № 32 Кіровоградського регіонального управління  ПриватБанку відтепер працює у новому покращеному форматі.
Відкриття відділення нового формату стало святом як для клієнтів банку, так і  для всіх містян.  За традицією, яка вже склалась на Кіровоградщині, урочисте відкриття розпочалося з лотереї та вікторини.  Переможець лотереї - Ольга Лісова, гол.редактор районної газети “Новгородківські вісті”, отримала від гостинних господарів свята злиток банківського золота. Інші учасники лотереї та вікторини отримали від ПриватБанку цінні подарунки. На взаємин місцеві артисти подарували приватбанківцям та городянам невеличкий концерт.

Відділення змінило формат обслуговування - на відвідувачів чекає  приміщення європейського зразку, з відкритою архітектурою та без кабінетної системи.  Виділені зони самообслуговування позбавляють відвідувачів від черг і стомлюючого очікування.

Тепер клієнти ПриватБанку можуть отримати всі необхідні послуги самостійно, а співробітники банку стали універсальними фахівцями, готовими оформити будь-яку банківську послугу. Такий підхід суттєво економить час і виключає створення черг.

“Відділення нового формату - це не лише зміна системи банківського обслуговування, але й суттєвий крок залучення громадськості до масового освоєння  новітніх технологій, - розповідає Ростислав Масло, директор Кіровоградського регіонального управління  ПриватБанку.   - Переведення значної кількості банківських операції у сферу самообслуговування дає змогу клієнтам не тільки вивільнити свій час, але й примушує освоїти новітні технології, які значно полегшують сучасне життя”.

Незабаром відвідувати офіси банку треба буде лише задля отримання картки чи  обміну валют. Всі інші операції, навіть відкриття депозиту, зручніше проводити вдома чи в офісі - через Інтернет або мобільний телефон. Для поповнення картки готівкою чи оплати послуг є цілодобові термінали самообслуговування. А комунальні квитанції вчасно допоможе сплатити система “Регулярних платежів”.

Голова Новгородківської районної державної адміністрації Олександр Загреба та голова районної ради Олександр Горбенко привітали ПриватБанк зі святом відкриття відділення нового формату та заначили, що тісна співпраця бізнесу і влади дає значні результати у будівництві економічностабільної  держави.

У 2013 році на Кіровоградщині відкрилось 6 нових відділень та здійснено редизайн 9 відділень ПриватБанку, які обслуговують клієнтів у сучасному “відкритому” форматі.  

У минулому році ПриватБанк відкрив в Україні 270 сучасних банківських відділень, що працюють в абсолютно новому для українського ринку "відкритому" форматі та обслуговують клієнтів цілодобово і без вихідних.

ПриватБанк - найбільший український банк і лідер роздрібного банківського ринку.

Коментарі