Відвідувачі кафе “Пантера” отримують грошові бонуси

У Кіровограді продовжує активно збільшуватися кількість учасників програми Бонус Плюс від ПриватБанку. Нещодавно до програми приєдналося затишне кафе в центрі міста “Пантера”.

Бонус Плюс - це програма лояльності для всіх клієнтів ПриватБанку. З її допомогою можна отримувати грошові бонуси за кожну покупку в магазині чи проплату в закладах харчування, які є учасниками програми. Накопичені бонуси можна витратити в будь-якій точці, що бере участь у програмі Бонус Плюс.

При оплаті картками ПриватБанку з логотипом Бонус Плюс в кафе “Пантера” всі клієнти отримують 5% бонусної винагороди від суми, проплаченої за справжню каву по-турецьки чи елітний чорний, зелений чай, коктейлі і надзвичайно смачний «Маррокеш», фруктові та трав'яні суміші, французькі круасани і десерти. Розраховуватись картками ПриватБанку не тільки зручно та вигідно, але й дуже смачно.

“Бонус Плюс - це програма лояльності ПриватБанку, яка дає змогу отримувати на свій рахунок до 20% від вартості покупок, - розповідає директор Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку Ростислав Масло. - Партнерів програми у Кіровоградській області стає все більше, і це не тільки магазини, але й ресторани, кафе, фірми по наданню послуг населенню. А це означає, що практично за кожну покупку чи замовлення наші клієнти зможуть отримувати приємні грошові бонуси і витрачати їх в цих же закладах”.

Щоб розплачуватися бонусами, досить просто сказати касиру, що бажаєте оплатити покупку з рахунку Бонус Плюс.
Перелік усіх партнерів-учасників програми Бонус Плюс у Кіровограді та області, а також умови накопичення і баланс рахунку можна дізнатися на сайті.

На сьогоднішній день учасниками програми Бонус Плюс у Кіровограді та області є більше 500 торгівельних точок - це і мережі аптек “Ацинус” та “Інкопмарк”, магазинів “Карамелька”, “Будівельні матеріали”, супермаркету “Копілка”, а також сотні інших торгових та сервісних точок.

Коментарі