Кіровоградска фірма “Ацинус” та ПриватБанк надають знижки своїм клієнтам

Вперше в області Кіровоградська фірма “Ацинус” та ПриватБанк спільно створили програму лояльності, яка діє просто та ефективно.

21 лютого керівництво фірми “Ацинус” та Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку презентували співробітникам цього лікарняного закладу новостворену програму лояльності, яка надасть кожному власнику дисконтної картки отримати 20% знижок у всіх аптеках фірми “Ацинус”.

“Ми співпрацюємо з Приватбанком вже більше десятка років. Високі технології банку та програми, які вони пропонують, як найкраще відповідають потребам сьогодення. Тому і звернулись ми саме до цієї фінансової установи по допомогу у створенні власної програми лояльності для своїх співробітників. - розповідає Григорій Урсол, генеральний директор фірми “Ацинус”. - Ні для кого не секрет, що матеріальне становище медиків на сьогодні бажає бути кращим. Тому, сьогодні ми віднайшли можливіть надати знижки нашим співробітникам, а вже взавтра плануємо долучити до цієї програми і наших колег з лікарні швидкої допомоги та обласної лікарні”.

“Програми, які пропонує свохм клієнтам сьогодні ПриватБанк, - це інноваційне рішення для бізнесу, яке дозволить створити власну програму лояльності, - додає Ростислав Масло, директор Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - Ми надаємо змогу не тільки перетворити дисконтні карти бізнесу в платіжний інструмент, але й замовляти безкоштовні комунікації зі своєю клієнтською базою”.

ПриватБанк пропонує бізнесу створити дисконтну карту зі своїм дизайном і зареєструвати її в програмі лояльності за допомогою POS- терміналу.  Здійснючи покупки, проводячи дисконтною карткою по POS- терміналу, клієнт отримує надані йому знижки / бонуси.  Якщо клієнт погоджується отримувати SMS- розсилку, можна відправляти йому безкоштовні SMS.

Бізнес, який вирішив приєднатись до цієї програми ПриватБанку, отримує числені переваги. Це і можливість перетворити свої дисконтні карти в платіжний інструмент, і отримати підключення дисконтних карт до програми лояльності «Бонус Плюс», і безкоштовні комунікації зі своєю клієнтською базою та розумні виписки по ній.
Всі послуги - підключення, обслуговування послуги, розсилка SMS клієнтам, розумні виписки по клієнтській базі, наразі, безкоштовно.

Коментарі