Допомагати гуртом завжди краще

Вже не один рік Кіровоградська філія ПриватБанку опікується вихованцями Піщанобрідської  загальноосвітньої спеціальної  школи-інтернату І-ІІ ст  Добровеличківського району Кіровоградської області. Ще на початку грудня нинішньго року приватбанківці звернулись до своїх клієнтів з повідомленням про  намір допомогти дітям, які того потребують, та запросили всіх небадужих приєднатись до благодійної акції.
Заздалегідь дізнавшись про нужди дітей-сиріт та дітей, батьки яких позбавлені батьківських прав, банкіри вирішили подарувати їм саме ті речі, які були вкрай необхідні. До благодійництва співробітники ПриватБанку залучили і своїх клієнтів, підприємців Критого ринку обласного центру.

“Дізнавшись, що ми купуємо речі для вихованців дитячого будинку, - розповідає Раїса Килимниченко, заступник директора Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку, - приватні підприємці Мальцева Лариса Олегівна, Куць Галина  Миколаївна,  Бисюк Світлана Анатоліївна, Полулях Світлана Семенівна,  Вороненко Надія Яківна, Шевченко Наталія Миколаївна, Помельнікова Ірина  Володимирівна
зібрали та безкоштовно передали зовсім нові верхній одяг, шапки, спортивні костюми, джинси, книги, ігри, канцприладдя та навіть рамки для вишиванок, які своїми руками вишивають діти”.   

“Ми щиро вдячні колективу Кіровоградської філії Приватбанку за благодійну допомогу, - розповідає Ольга Шаповал , директор Піщанобрідської  загальноосвітньої спеціальної  школи-інтернату І-ІІ ст  Добровеличківського району Кіровоградської області. - Завдяки вашому милосердю, небайдужості наші вихованці змогли отримати такі необхідні для них речі. Адже ми не завжди можемо придбати їх власним коштом. Та й дітки ростуть так швидко… Від всіх своїх вихованців бажаємо співробітникам ПриватБанку та небайдужим людям, які допомогли нам, в Новому році здійснення всіх задумів і мрій”.

“Ще довго приміряли подаровані речі дітлахи, - ділиться враженнями Олена Козак, заступник директора з навчальної роботи Піщанобрідської  загальноосвітньої спеціальної  школи-інтернату І-ІІ ст  Добровеличківського району Кіровоградської області, - адже вони не просто отримали подарунок, а чи не вперше в житті мали змогу вибрати, що кому личить, яка шапочка підходить до якого пальто, який спортивний костюм кому сподобався. Незважаючи на вік та стать, вони залишаються дітьми, і як їм хочеться мати  ті речі, які їм подобаються та личать. Такі подарунки не забудуться ніколи”.

Коментарі