Авто в кредит без КАСКО

ПриватБанк спростив умови кредитування покупки авто.

Тепер кіровоградці зможуть придбати в банку автомобіль в розстрочку без обов'язкового укладання договору страхування КАСКО, що дозволить щорічно економити до 7% вартості машини. З урахуванням оптимальних цін автомобілів на майданчиках ПриватБанку і відсутності витрат на оформлення автомобіля, покупка авто в розстрочку стає найбільш вигідною пропозицією на ринку.

"Ми вже взяли на себе оформлення автомобіля в ДАІ, що відразу економить клієнтам кілька тисяч гривень. Сьогодні ми відмовилися від обов'язкової вимоги страхування авто, повністю довіряючи своїм клієнтам і скорочуючи їх витрати на купівлю, - говорить керівник бізнесу "Споживче кредитування" ПриватБанку Андрій Ковтун . - Розстрочка без КАСКО буде діяти за умови оплати авансового платежу за авто в розмірі не менше 20 % від його вартості, саме так купують машини в кредит більшість українців".

Також у банку повідомили, що для клієнтів, які вже уклали договір купівлі авто в розстрочку, діє спеціальний пільговий порядок страхування авто - з урахуванням корпоративної знижки банку та безвідсоткової розстрочки при оплаті страхового полісу на термін до 12 місяців. При цьому, щомісячні платежі по оплаті полісу можна вносити разом зі щомісячним платежем по авторозстрочці.

Вибрати свою машину і замовити купівлю автомобіля в розстрочку можна на спеціальному автопорталі банку, де сьогодні представлені більше 2000 як нових, так і вживаних автомобілів найпопулярніших марок. Рішення про надання кредиту приймається банком протягом двох годин, а забрати автомобіль можна відразу ж після внесення авансу і підписання договору. Також автопортал ПриватБанку дає можливість клієнтам продати свій старий автомобіль або оформити "трейд -ін" при покупці в розстрочку нової машини.

Коментарі