ПриватБанк нарощує кредитування агрогосподарств Кіровоградщини

ПриватБанк збільшив обсяги кредитування одного з провідних агрогосподарств регіону ПП "Гур'єво" ( с.Котівка, Гайворонський р- н, Кіровоградська обл.). Як повідомили в банку, збільшення обсягів наданої агропідприємству кредитної лінії до 3 млн грн дозволить господарству ефективно провести весняну посівну кампанію і продовжити розвиток нових напрямків агробізнесу.

"Ми хочемо говорити з нашими клієнтами, які працюють на землі і в інших сферах агробізнесу, не тільки на одній мові, а й пропонувати ідеї та рішення, які будуть зручні клієнтам і допоможуть працювати ефективніше, - говорить директор Кіровоградської філії банку Ростислав Масло. - Сьогодні в банку більшість послуг можна отримати без відвідування відділення, що дуже важливо для клієнтів аграрного сектору".

Цього року ПриватБанк запропонував як великим сільгосппідприємствам, так і фермерам ряд нових кредитних програм, що враховують сезонність та інші особливості ведення агробізнесу. Компанії агропромислового комплексу можуть скористатися в ПриватБанку спеціальними програмами фінансування закупівель паливно-мастильних матріалів і запчастин, оновити свій технічний парк на умовах лізингу. Крім того кожен клієнт - аграрій зможе скористатися інноваційною технологією гарантованих платежів. Вона дозволить швидко та без зайвих витрат і формальностей отримати від банку гарантію своєчасної оплати на адресу постачальників сировини і матеріалів за наданими відстрочками платежу .

У нинішньому році обсяги фінансування, наданого ПриватБанком підприємствам агросектору, складе більше 13 млрд. грн.



Приватне підприємство «Гур'єво» (с.Котівка, Гайворонський р- н, Кіровоградська обл.). Працює на ринку з 2004 року. Підприємство займається вирощуванням зернових та технічних культур на посівних площах понад 1,9 тис га, а також розведенням свиней, овець, гусей.


Коментарі