ПриватБанк збільшив кредитування одного з найбільших дистриб'юторів вітчизняних продуктів харчування

ПриватБанк збільшив обсяги кредитування одного з найбільших в Кіровоградській області дистриб'юторів продуктів харчування вітчизняного виробництва - ПП "Колега" (м. Олександрія, Кіровоградська обл). Як повідомив у банку, можливість використання оперативного фінансування в обсязі понад 1,1 млн грн дозволить компанії розширити перелік представлених українських торгових марок, а також збільшити обсяги реалізації продукції за соціальними цінами.

"Сьогодні унікальні продукти і умови роботи з ПриватБанком дозволяють дистриб'юторським компаніям істотно знизити вартість позикових ресурсів, і як наслідок, вести більш гнучку цінову політику на популярну в українців вітчизняну продукцію, - відзначає директор Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку Ростислав Масло. - У рамках співпраці з банком, клієнти можуть користуватися широким спектром гарантій і акредитивів, в тому числі новою унікальною послугою гарантованих платежів під 4 % річних".

Як відзначають в компанії, ПП "Колега" співпрацює з банком більше 8 років. Крім кредитування, ПриватБанк надає компанії широкий спектр банківських продуктів, включаючи розрахункове обслуговування, конверсійні операції, зарплатний проект, банківські гарантії та інші сучасні послуги.

Приватне підприємство «Колега» працює на ринку з 1994 року і є одним з найбільших в Кіровоградському регіоні дистриб'юторів продуктів вітчизняних виробників. На сьогоднішній день компанія має в своєму портфелі асортимент продукції, що дозволяє займати позиції одного з лідерів на ринку регіону.Среді клієнтів - державні та приватні підприємства, мережі супермаркетів і т. д. Також, компанія реалізує продукцію через власну роздрібну мережу в м.Олександрія.


Коментарі