З початку тижня оплата товарів і послуг через POS-термінали ПриватБанку зросла вдвічі

З початку тижня вдвічі зріс обсяг оплати товарів і послуг пластиковими картками через POS-термінали ПриватБанку. Як повідомили в банку, якщо в понеділок картками було сплачено покупок на 108 405 965 грн, то вже в четвер українці сплатили картами покупок на 266 858 209 грн. Як повідомили в банку, кількість активних терміналів, за яким фіксується більше п'яти операцій на добу, з початку тижня збільшилася з 59 247 до 61 361.

“Якщо в магазині Вам відмовили прийняти оплату по картці, це пряме порушення закону та договору з банком, - говорить керівник бізнесу обслуговування торгових підприємств ПриватБанку Роман Негинський. - Про кожен випадок відмови приймати картки ПриватБанку для оплати повідомляйте банку, ми будемо ініціювати штрафування порушників за невиконання законів”.

Загальна кількість POS-терміналів ПриватБанку, що приймають оплату пластиковими картками у торгово-сервісних точках України становить 113 тис штук і за останній рік зросла на 50%. У 2013 році обсяги оплати банківськими картками через мережу еквайрингу банку зросли на 49% з 11,3 до 22 млрд грн.

Коментарі