Твої юніори, Кіровоградщино!


Вже не один рік результативно співпрацюють ЮніорБанк Кіровоградського РУ ПриватБанку та обласна Федерація футболу. Це і спільно проведені чемпіонати з футболу серед школярів, в т.ч. і жіночого футболу, кубку області “Шкіряний м”яч” і т.д. Відтепер через спільний проект налагоджено стосунки і з обласною федерацією легкої атлетики.

4 березня в Кіровоградському прес-клубі було презентовано перший в місті календар «Легкоатлетична слава Кіровограда». Ініціатором такого виду популяризації спорту стала Федерація легкої атлетики області, за фінансової підтримки ЮніорБанку.

“Календар створено для того, щоб презентувати кращих легкоатлетів області, які, до речі є і юними банкірами, популяризувати спорт серед населення. - розповідає Геннадій  Заболотний , президент федерації  легкої атлетики області. - Слід відмітити, що наша задумка могла залишитися лише в проекті, якби не фінансова підтримка ЮніорБанку Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку та сприяння департаменту освіти і науки Кіровоградської облдержадміністрації”.

“На календарі фото найкращих спортсменів Кіровоградщини, які до того ж є найкращими учнями БізнесШколи ЮніорБанку, - розповідає Вікторія Заболотна, керівник  напрямку "ЮніорБанк і Агентська мережа"  Кіровоградської філії ПриватБанку. - Ми пишаємося нашими учнями, які прославляють наш край. Дуже хочеться аби наші юніорчики були не лише грамотними особистостями, але й здоровими.  Нажаль, наші діти занадто багаточасу проводять за сучасними гаджетами, забуваючи, як добре займатися спортом, отримуючи і задоволення і оздоровлення”.

Календар виданий накладом 1 тис. примірників та не має комерційної мети. Його будуть розповсюджувати серед самих спортсменів, їхніх друзів і родичів, районних і міських шкіл та навчальних закладів, у яких вчились чемпіони.

Програма «ЮніорБанк», спрямована на підвищення фінансової грамотності серед школярів, стартувала з 2009 року в Україні. Сьогодні «ЮніорБанк» працює в Україні, Росії, Грузії та ряді країн ЄС. У рамках проекту ПриватБанк не тільки надає можливість безкоштовного практичного навчання з банківських послуг для дітей та підлітків, а й підтримує спортивний рух і програми здорового способу життя школярів.

Коментарі