БізнесШкола для пенсіонерів розпочинає свою роботу на Кіровоградщині


З 12 березня  у Кіровоградському регіональному управлінні ПриватБанку розпочинає роботу БізнесШкола для пенсіонерів.


Один раз на місяць по суботам менеджери ПриватБанку будуть безкоштовно навчати фінансової грамотності клієнтів пенсійного віку.  


“Враховуючи той факт, що 60 000 пенсіонерів Кіровоградщини (кожен четвертий пенсіонер області)  - клієнти нашого банку,  ми вирішили допомогти їм освоїти ази фінансової грамотності. Вік не має обмежувати можливості жодного з наших клієнтів, - розповідає Ростислав Масло, директор Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - Технологічні та технічні можливості  ПриватБанку значно зросли, ПриватБанк є одним з найбільш високотехнологічних світових банків, а з нами повиненні рости і наші клієнти.  Сьогодні ми бажаємо навчити людей пенсійного віку користуватись всіма нашими продуктами, знати правила їх використання та вміти обслуговуватись  дистанційно”.


“Вже декілька років я на заслуженому відпочинку  і отримую пенсію в ПриватБанку, - розповідає Людмила Кирилюк, пенсіонерка із Кіровограда - Коли почула про таку школу, зразу ж погодилась її відвідувати. У мене накопичилось багато запитань, на які б хотілося отримати відповіді. Це і використання всіх можливостей банкоматів, і терміналів самообслуговування, і інтернет-банкінгу. Мій онук весь час сидить в інтернеті і розповів мені про необмежені можливості цієї всесвітньої павутини. Мені б дуже хотілося навчитися здійснювати всі платежі не виходячи з дому, адже це так зручно”.


На тренінгах, які будуть проходити у мідл-офісі ПриватБанку, що у м.Кіровограді на вул.Преображенській,26/70, у доброзичливій та неформальній атмосфері менеджери ПриватБанку будуть розповідати  слухачам, які є  можливості для обслуговування в банку власників  пенсійних карт. Як і на чому можна буде заощадити, а на чому - вигідно для себе заробити. Навчатимуть простим діям з пенсійною карткою та іншими банківськими продуктами, які допоможуть заощадити час, сили, нерви і принесуть задоволення. А ще, обов”язково навчатимуть простим правилам, які зможуть допомогти зберегти гроші на карті і не дати шахраям, нажаль, такі ще зустрічаються, жодного шансу ними скористатися.           


ПриватБанк - найбільший український банк, що обслуговує пенсіонерів. Через його карти та рахунки пенсію отримують 2,5 мільйони українських пенсіонерів, більше 2 мільйонів клієнтів користується пенсійними депозитними програмами банку. Пенсійна картка або рахунок в Приватбанку оформляються безкоштовно, на залишок коштів нараховується дохід 10% річних. Зняття готівки в банкоматах, оплата комунальних платежів для пенсіонерів проводяться без стягнення комісії. Також пенсіонери отримують знижки і бонуси в мережі партнерів банку Бонус+  при розрахунках карткою в торгових точках і аптеках.

Коментарі