ПриватБанк кредитує Кіровоградський водоканал

ПриватБанк надав одному з найбільших українських водоканалів - ОКПП «Дніпро- Кіровоград» овердрафтовий кредит обсягом 2 млн грн. Як зазначили в банку, використання оперативного фінансування дозволить підприємству забезпечити безперебійне водопостачання обласного центру та великих міст області, закупівлю необхідних матеріалів і устаткування, а також завершити впровадження сучасної системи оплати за послуги.

"Для підприємств житлово -комунальної сфери залучення банківських кредитів на найдоступніших умовах - це унікальна можливість, що дозволяє оновлювати мережі, - говорить генеральний директор ОКПП "Дніпро -Кіровоград" Роман Ілик. - Крім того, за багато років співпраці з банком ми запропонували споживачам сучасні та зручні системи оплати за послуги."

Як зазначили в банку, в рамках програми доступного кредитування економіки, в нинішньому році на кредитування українських підприємств ПриватБанком буде виділено більше 14 мільярдів гривень. На сьогоднішній день доступними кредитами банку вже користуються понад 280 тисяч компаній і підприємств.

Коментарі