Вишукані бонуси від ПриватБанку

У Кіровограді продовжує активно збільшуватися кількість учасників програми Бонус Плюс від ПриватБанку. Нещодавно до програми приєднався салон вишуканих вин для гурманів «Гран Крю», розташований в історичному центрі міста.

Бонус Плюс - це програма лояльності для всіх клієнтів ПриватБанку. З її допомогою можна отримувати грошові бонуси за кожну покупку в магазині чи проплату в закладах харчування, які є учасниками програми. Накопичені бонуси можна витратити в будь-якій точці, що бере участь у програмі Бонус Плюс.

Клієнти ПриватБанку, бажаючі доторкнутися до шедеврів світового виноробного мистецтва, отримують 5% бонусної винагороди від суми проплаченої за придбання вин з колекції елітних напоїв з різних куточків світу - Франції, Італії, Іспанії, Німеччини, Чилі та колекції елітних міцних напоїв: віскі, коньяк,бренді, джин, текіла, ром, лікери, вермути та ін.
Розраховуватись картками ПриватБанку не тільки зручно та вигідно, але й дуже смачно.

“Програма лояльності Бонус Плюс від ПриватБанку дає змогу нашим клієнтам отримувати на свій бонусний рахунок до 20% від вартості кожної покупки, - розповідає директор Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку Ростислав Масло. - Дуже приємно, що зростає рівень довіри до нашого Банку  і  все більше кіровоградців стають не просто нашими клієнтами, а й партнерами по бізнесу. Таке партнерство значно підвищує ефективність бізнесу в регіоні, призводить до збільшення кількості клієнтів та, відповідно, і прибутків”.

Щоб розплачуватися бонусами, досить сказати касиру, що бажаєте оплатити покупку з рахунку Бонус Плюс. Перелік усіх партнерів-учасників програми Бонус Плюс у Кіровограді та області, а також умови накопичення і баланс рахунку можна дізнатися на сайті.

На сьогоднішній день учасниками програми Бонус Плюс у Кіровограді та області є більше 500 торгівельних точок - це і мережі аптек “Ацинус” та “Інкопмарк”, магазинів “Карамелька”, “Будівельні матеріали”, супермаркету “Копілка”, а також сотні інших торгових та сервісних точок.


Коментарі