Проект Global Money Week у Кіровоградському ПриватБанку


Другий рік поспіль в Україні проходить міжнародний проект  “Глобальний тиждень грошей”.  До цьогорічного проекту долучився й ПриватБанк. В рамках спільного з міжнародною компанією Child & Youth Finance International проекту Global Money Week ПриватБанк організував ряд заходів, спрямованих на підвищення фінансової грамотності школярів. У рамках «тижня грошей» фахівці кіровоградського ЮніорБанку проводили відкриті екскурсії банком, ознайомлюючи школярів з цією фінансовою установою та заняття з азів фінансової грамотності. Діти дізналися цікаві факти про грошові знаки, про історію ПриватБанку та особливості банківських професій, навіть попрактикувалися в роботі на банківському обладнанні (банкоматі, терміналі сасообслуговування та ін.). А найактивніші повернулися до відділень банку з батьками, щоб оформити карти Юніора.


“У БізнесШколі ЮніорБанку учні не лише освоюють фінансову абетку, але й набувають справжніх ділових якостей всебічно розвинутої особистості, яка в майбутньому легко зуміє стати лідером в т.ч. і організувати власну справу.  - розповідає Вікторія Заболотна, керівник напрямку "ЮніорБанк і Агентська мережа" Кіровоградської філії ПриватБанку. - Вони з легкістю засвоюють ази ораторського местецтва, вчаться домінувати в соціумі, визначати приорітети та орієнтуватись в різних ситуаціях”.

“Раніше я вважала, що слово банк означає лише велике приміщення, де зберігаються гроші, - ділиться враженнями після екскурсії Катерина Музика, учениця 5-Б класу загальноосвітньої школи №18. -  Я не знала, що банк виконує стільки функцій. Мені дуже сподобалась і екскурсія, і цікаве і таке незвичне ігрове заняття, на якому ми ще й отримали безліч призів”.

Діти навчалися поповнювати карти, перевіряти баланс, поповнювати мобільний телефон. А потім, аби розважитись та повторити закріплений матеріал, влаштували “Весняну” естафету - змагались, хто з двох команд якнайшвидше проведе ряд транзакцій у терміналах самообслуговування.  
Під час екскурсії кожен спробував здійснити транзакцію з поповнення Копилки, попрацювати на планшетах співробітників, користуватися надшвидкісним інтернетом, ознайомитись з роботою колл-центру, інкасаторів та спробували себе у якості стажиста. Під час 15-ти хвилинного тренінгу з задоволенням дивилися відео про історію створення ПриватБанку, цікавинки створення карта Юніора, її технічної частини.  

Та найбільше  всім екскурсантам сподобалось писати листи до дня банкіра, презентуючи цю професію,  та самостійно презентувати карту юніора.

Слухачами БізнесШколи можуть стати всі бажаючі віком від 10 до 16 років. БізнесШкола ЮніорБанку працює не лише в обласному центрі, а й у Знам”янці, Світловодську та Олександрії. Для того. щоб стати учнем цієї елітної школи в наступному навчальному році, бажаючим необхідно зареєструватися на сайті www.juniorbank.ua.

Випускник БізнесШколи, який відвідував більшість занять і склав фінальний іспит, отримує диплом про закінчення БізнесШколи. Кожного дипломованого випускника вносять до кадрового резерву ПриватБанку. В подальшому він має привілеї при прийомі на роботу. Незалежно від того, яку сферу діяльності вибере Ваша дитина, знання, отримані в банківській школі, дозволять впевнено розбиратися в банківських послугах і управляти особистими фінансами.


Коментарі