ПриватБанк оголосив винагораду 25 000 гривень за затримання врадіївських зломників банкоматів

ПриватБанк оголосив про виплату гарантованої винагороди за будь-яку інформацію, що допоможе затримати злочинців, які пограбували банкомат ПриватБанку у Врадіївці (Миколаївська обл.). Як повідомила служба безпеки банку, у ніч на 10 квітня троє невідомих злочинців у масках розбили вікно та проникли в приміщення районного відділу народної освіти. Сторожа, який охороняв приміщення, грабіжники зв’язали і закрили в коморі, після чого відкрили сейфову частину банкомата, що знаходився в будівлі, і викрали гроші.

«Ми переконані, що врадіївські зломники банкомата будуть затримані протягом найближчих днів, як правило, такі злочини розкриваються по гарячих слідах, – говорить керівник служби безпеки ПриватБанку Станіслав Крижановський. – Ми зараз вживаємо всіх заходів, щоб затримати злочинців. За будь-яку інформацію про банкоматних крадіїв ми заплатимо винагороду».
За даними служби безпеки банку, сигнал про напад на банкомат надійшов на пульт централізованої охорони о 3:24 ранку, проте оперативна група служби охорони не встигла своєчасно приїхати на місце злочину та затримати грабіжників. На місці пригоди працює слідчо-оперативна група Врадіївського РВ УМВС України в Миколаївській області.

Служба безпеки банку зазначає, що за будь-яку інформацію про злочинців, яка допоможе швидше арештувати грабіжників, буде виплачено винагороду в розмірі 25 000 гривень. Передати інформацію в банк можна, зателефонувавши на номер (056) 716 35 02 або (067) 565 12 34, по e-mail: dezhurka@pbank.com.ua, а також будь-яким іншим зручним способом. Анонімність гарантується.

У межах програми «ПриватБанк проти злочинності» банк гарантує винагороду за інформацію, що сприяє розкриттю будь-якого злочину, вчиненого проти банку – від нападу на відділення до отримання кредиту за підробним паспортом. За останні два роки 80% злочинів, пов’язаних зі зломом банкоматів ПриватБанку, розкриваються протягом декількох тижнів після здійснення.



Коментарі