“Читай залюбки” з ЮніорБанком

Акцію “Читай залюбки”, приурочену до міжнародного дня дитячої книги, провів  ЮніорБанк Кіровоградської філії ПриватБанку.

Чергове заняття з приміщення банку було перенесено до книжкового супермаркету "Буквиця", де слухачів БізнесШколи ввели в  надзвичайний світ літератури.

“Книга супроводжує людину протягом усього життя: перші книги — альбоми казок, розмальованки, перші дитячі вірші, - розповідає Михайло Гехман, директор книжкового супермаркету "Буквиця".  Книги — наші вірні порадники, які вчать нас мислити, відкривають нам невідоме.  Дуже приємно, що молоді люди, які тільки починають жити, навчаються мудрості у класиків.  Класичні добутки, які витримали випробування часом, дійсно можуть не тільки розвити в людині почуття краси, але й допоможуть в осмисленні життя”.  

“Молоді люди сьогодні, на жаль, віддають перевагу віртуальному спілкуванню, - розповідає Вікторія Заболотна, керівник напрямку "ЮніорБанк і Агентська мережа" Кіровоградської філії ПриватБанку. - І це, в якійсь мірі, не тільки данина моді, але й  боязнь реального спілкування через брак словарного запасу, який збагачується лише через літературу.  Молодь не читає, для них книги - це пережиток минулого. Тому ми намагємось їх переконати, що шлях до самовдосконалення та успіху лежить лише через читання”.

Заняття розпочалося з екскурсії магазином, де всіх ознайомили з класикою, новинками, учбовою літературою. Під час тренінгу “Читати модно - читай зі смаком” провели диспут, що краще - книга чи фільм, під час якого кожен мав змогу висловити аргументи на користь своєї точки зору.  

“Найбільше мені сподобалась презентація книг по бізнесу: Аллана Піза “Мова рухів тіла”, Роберта Тору Кійосакі “Багатий тато, Бідний тато” та “Сім навичок високоефективних людей” Стівена Кові, - ділиться враженнями від такого незвичного уроку юніор Валерій Пасечник. - Я взяв собі на замітку і обов”язково прочитаю всі, дуже вже хочеться дізнатись про якості, які повинні бути у людей, що прагнуть до успіху, про тонкощі невербального контакту між людьми та раз і назавжди зрозуміти, куди краще вкладати гроші”.

Чудовий подарунок за активність, за вміння вести діалог та вдалу аргументацію своєї точки зору - книгу  Аллана Піза “Мова рухів тіла”,  отримав Радіон Письменний, який власним прикладом довів, що закоханість у літературу завжди взаємна.

Освітня програма ЮніорБанк стартувала з 2009 році в Україні. Сьогодні ЮніорБанк працює в Україні, Росії, Грузії та Латвії, об'єднуючи більш ніж 500 000 школярів. У рамках проекту ПриватБанк не тільки надає можливість безкоштовного практичного навчання з фінансових послуг для дітей та підлітків, а й підтримує спортивний рух і програми здорового способу життя школярів.

Коментарі