Кіровоградське ТОВ “Віталюкс” тепер з Бонус Плюс

Кіровоградське товариство з обмеженою відповідальністю “Віталюкс”  стало учасником програми Бонус Плюс від ПриватБанку. Відтепер аптека “Віталюкс”, що по вул.Дзержинського,24А, надає клієнтам ПриватБанку 5% бонусів за придбання товарів.

Оплачуючи товар картками ПриватБанку з логотипом Бонус Плюс в аптеці “Віталюкс”,  всі клієнти отримають 5% бонусної винагороди від суми, витраченої на придбання ліків, кремів, і навіть косметики. Проплачувати покупки через POS-термінали картками ПриватБанку не лише зручно, але й вигідно.

“Програма Бонус Плюс - це не новинка ПриватБанку, але приємно зазначати, що все більше підприємців області стають її партнерами, - розповідає Ольга Крючкова, керівник Направлення розвитку програми Бонус Плюс Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - Приємно радує факт постійного збільшення кількості її учасників, що є найправдивішим показником росту довіри до Банку. Адже завдяки участі у такій програмі, кожен підприємець, який стає партнером Банку, отримує від цього лише прибуток - збільшення кількості клієнтів, які мають змогу розраховуватись у торговій точці карткою, відповідно, призводить до збільшення товарообігу та прибутку”.

Бонус Плюс - це найзручніша та найвигідніша програма лояльності, створена ПриватБанком спільно з  підприємствами, які приймають до сплати пластикові картки ПриватБанку. Клієнти банку отримують грошові бонуси за кожну проплату в закладах будь-якої сфери - торгівельної, аптечної чи обслуговування. Накопичені бонуси можна витратити в будь-якій торговій чи аптечній мережі, що бере участь у програмі Бонус Плюс.


Щоб використати отримані бонуси, досить просто сказати касиру, що бажаєте оплатити покупку чи послугу з рахунку Бонус Плюс.

Перелік усіх партнерів-учасників програми Бонус Плюс у Кіровограді та області, а також умови накопичення і баланс рахунку можна дізнатися на сайті ПриватБанку.

З початку нинішнього року  майже 200 тис. кіровоградців скористались  послугою Бонус Плюс у більше ніж 3,5 тисяч активних точках області, отримали та витратили майже 2,2 мнл грн у бонусній мережі ПриватБанку.
ПриватБанк - Ваша точка опори! www.privatbank.ua

Коментарі