Олександрійські пенсіонери навчались фінансової грамотності


28 березня 2013 року в м.Олександрія Кіровоградської області розпочала роботу БізнесШкола для пенсіонерів.

Перше заняття розпочалося зі знайомства та запитань, що виникли у пенсіонерів при користуванні пенсійною карткою ПриватБанку. Тренер познайомила слухачів з перевагими пенсійної картки та картки “Універсальна”, програмами  “Бонус плюс” та “Депозит”, послугою накопичення “Копилка”.  Аби заняття не здалися нудними, а засвоєння почутого проходило швидше,  розповіді тренера чергувались з переглядом  коротких  роликів, чаюванням та солодким столом.
                  
“Банківські послуги повинні зробити життя пенсіонера простішим та комфортнішим,  - розповідає керівник Направлення “Просування соціальних програм” Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку Наталія Титаренко. - Технологічні та технічні можливості  ПриватБанку зростають чи не щоденно, ПриватБанк є одним з найбільш високотехнологічних світових банків, а з нами повиненні рости і наші клієнти.  Сьогодні ми бажаємо, аби людям пенсійного віку користуватись всіма нашими продуктами було звично та зручно, а дистанційне обслуговування не викликало труднощів”.

"Мені діти давно радили перевести пенсію в ПриватБанк, та я не наважувався, преживав, чи зможу справитись з банкоматом чи терміналом , - ділиться враженнями пенсіонер з м.Олександрія Микола Іванович Матуненко. - Тепер бачу, що це зовсім не складно. Впевнений, що і з інтернет-банкінгом Приват24 впораюсь. Крім того, був приємно здивований ставленням до нас, пенсіонерів, співробітниками Банку, які завжди готові допомогти та все пояснити”.

На Кіровоградщині працюють вже дві БізнесШколи для пенсіонерів - в обласному центрі та в м.Олександрія.  Один раз на місяць по п’ятницях у Олександрійській філії за адресою: Кіровоградська область, м.Олександрія, вул. Леніна,122 та у  Кіровоградському регіональному  управління ПриватБанку (м.Кіровоград, вул.преображенська,26/70) менеджери ПриватБанку у доброзичливій та неформальній атмосфері розповідають  слухачам, які є  можливості для обслуговування в банку власників  пенсійних карт, як і на чому можна буде заощадити, а на чому - вигідно для себе заробити. Навчатимуть простим діям з пенсійною карткою та іншими банківськими продуктами, які допоможуть заощадити час, сили, нерви і принесуть задоволення. А ще обов’язково навчатимуть простим правилам, які зможуть допомогти зберегти гроші на карті і не дати шахраям жодного шансу ними скористатися.     

4 квітня менеджери ПриватБанку запрошують кіровоградських пенсіонерів на навчання до відділення №105, що розміщене по вул. Преображенській,2.

ПриватБанк - найбільший український банк, що обслуговує пенсіонерів. Через його карти та рахунки пенсію отримують 2,5 мільйони українських пенсіонерів, більше 2 мільйонів клієнтів користується пенсійними депозитними програмами банку. Майже 60500 пенсіонерів Кіровоградщини користуються пенсійними картками ПриватБанку.  Лише з початку року у Кіровоградському регіональному управлінні  ПриватБанку відкрито більше 2000 нових пенсійних рахунків.

Коментарі