Кіровоградські юніори обрали найчарівнішу та найрозумнішу Дюймовочку


11 квітня актова зала Кіровоградської ЗОШ №14 була переповнена глядачами та учасниками конкурсу Дюймовочок серед наймолодших Юніорів школи. Глядачі та відповідальне жюрі оцінювали дефіле, таланти, інтелект, акторські здібності конкурсанток. Розпочався конкурс з дефіле, до речі, всі сукні були зроблені власноруч золотими ручками учасниць конкурсу, тому судді мали змогу оцінити ще й їхні таланти модельєра. Найбільше всім сподобалась сукня Лебедик Софії,  яка була виконана у стилі 19 cтоліття з неперевершеними атрибутами цієї епохи. Приємно вразила креативністю та сучасним підходом до стилю сукня Лях Катерини. І глядачі і жюрі були в захваті від акторських здібностей всіх конкурсанток та інтелектуального конкурсу.




“Наші юніори не лише красиві, але й розумні, - ділиться враженнями Вікторія Заболотна, керівник Напрямку "ЮніорБанк і Агентська мережа" Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - На запитання про те, як вони витратять свої перші зароблені 100 грн,  маленькі першачки давали зовсім дорослі відповіді фінансово грамотних особистостей”.

“Свої чесно зароблені 100 грн. я хочу витратити на благодійність, а частину покладу на депозит “Копілка”, - розповідає Катерина Лях, учениця першого класу Кіровоградської ЗОШ№14. - Депозит принесе мені невеличкий прибуток та дасть впевненість у майбутньому. Ми сьогодні повинні думати про завтра”.

“А я - 60 грн покладу на депозит “Копілка”, - ділиться думками Катерина Давид, учениця першого класу Кіровоградської ЗОШ№14, - на 20 грн. куплю квіти для матусі, а на інші 20 грн. куплю кольорові олівці. Дуже люблю малювати, особливо подобається малювати моделі суконь, я мрію стати модельєром”.


Міс Дюймовочкою стала Лебедик Софія, яка набрала найбільшу кількість балів та глядацьких симпатій. І переможниця і всі учасниці отримали призи та подарунки від ЮніорБанку.

“Бути в темі Юніора, що називаєтся в тренді, вже стало модним на Кіровоградщині, - розповідає Вікторія Заболотна, керівник Напрямку "ЮніорБанк і Агентська мережа" Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - Стає модним бути грамотною, освідченою особистістю. Поступово здійснюється моя мрія, коли я бачу своїх юніорів, які бажають досягти в житті найвищих висот,  вміють ставити перед собою високі цілі та знають як їх досягти. Вони вже не бояться мріяти, вони впевнені, що всі мрії збуваються, потрібно лише не чекати манни небесної, а робити впевнені кроки назустріч”.

Коментарі