Багатогранне виховання кіровоградських юніорів пропонує БізнесШкола ЮніорБанку

Чергове заняття Кіровоградської БізнесШколи ЮніорБанку відбулося у кінно-спортивному комплексі  “Княжий двір”.  

“Наша БізнесШкола дає своїм дітям не тільки такі потрібні знання фінансів, банківської справи, загартовує їх організм спортивними заняттями та йогою, але й опікується душею. Сучасній дитині важливо засвоїти: скільки даєш світу - стільки ж отримуєш,  - розповідає Вікторія Заболотна, керівник напрямку "ЮніорБанк і Агентська мережа" Кіровоградської філії ПриватБанку.  - Причому це зовсім не матеріальний внесок. Я впевнена, що кінний спорт допоможе нашим вихованцям відчувати природу, розуміти її, а головне, управляти нею і отримувати колосальну віддачу. Кінний спорт для дітей, заснований на знанні, довірі, турботі, впевненості в собі і любові. Саме тому кінний спорт завжди вважався невід'ємною складовою аристократичного виховання, яке ми намагаємось дати нашим юніорам”.
“Кінний спорт для дітей - це виховання характеру, духовний розвиток, а також нескінченне море доброти і щирості, - розповідає Вікторія Вічірко, директор кінно-спортивного комплексу “Княжий двір”. - Діти не тільки навчаються їздити верхи, вони навчаються спілкуванню. Верхова їзда - це незвичайний вид спорту, займаючись яким дитина не тільки розвивається фізично, а й спілкується з, мабуть, найрозумнішими, добрими і мирними тваринами - кіньми.  Саме верхова їзда - той вид спорту, який не має ніяких обмежень, він підходить усім - від мала до велика, відмінний спосіб поліпшення здоров'я”.


“Кожна мама мріє, аби її дитина отримала достойну освіту та знайшла себе і своє місце в житті, - ділиться враженнями Марина Дрига, мама юніора -. Всього за декілька занять наші діти спробували себе і у спорті, і у мистецтві, і навіть в пізнанні себе через йогу. Це неймовірно, і я впевнена, що саме такий підхід до виховання дітей дасть реальний позитивний результат”.

Спорт - це дисципліна, постійна робота над собою, співпраця в команді, прагнення до духовної гармонії через фізичне самовдосконалення. Кожен юніор вчиться вміти вільно володіти своїм тілом і бути вільним у думках, а ще -  жити в гармонії  з оточуючим світом.

Освітня програма ЮніорБанк стартувала з 2009 році в Україні. Сьогодні ЮніорБанк працює в Україні, Росії, Грузії та Латвії, об'єднуючи більш ніж 500 000 школярів. У рамках проекту ПриватБанк не тільки надає можливість безкоштовного практичного навчання з фінансових послуг для дітей та підлітків, а й підтримує спортивний рух і програми здорового способу життя школярів.


Коментарі