Троє юних кіровоградців отримали новенькі смартфони від ЮніорБанку


Троє кіровоградских школярів стали переможцями акції “Смартфон - юніора телефон”, яку 1 березня по 27 квітня нинішнього року проводив ЮніорБанк Кіровоградської філії ПриватБанку.

“Учасники акції повинні були здійснювати транзакції (оплату товарів або послуг), за допомогю карти Юніор, у будь-яких точках - партнерах ПриватБанку, -  розповідає Вікторія Заболотна, керівник Напрямку "ЮніорБанк і Агентська мережа" Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - Чек від покупки з написаним номером телефону потрібно було віднести до будь-якого відділення ПриватБанку”.  

28 квітня в актовій залі Кіровоградської школи-ліцею №18 зібрались учасники акції, які стали свідками чесної і відкритої лотареї, що і визначила переможців.


Усі чеки учасників були поміщені до великого та прозорого барабану, який щоразу крутили різні діти, вони ж діставали чеки, визначаючи переможця.
Численна аудиторія затамовувавши подих чекала на результати. Зал реагував оплесками та неймовірними емоціями на дзвінки на мобільні телефони дітей або батьків, які на очах шанованої публіки ставали власниками смартфонів та інших чисельних призів від ПриватБанку.

“Ми пропонуємо безкоштовні платіжні (наголошую, не кредитні) карти Юніор «ПриватБанку» для організації системи безпеки у навчальних закладах - ведення електронного  табелювання, безкоштовного смс-інформування батьків про те, що їхня дитина зайшла чи вийшла з приміщення школи,  - розповідає керівник напрямку “ЮніорБанк і Агентська мережа” Кіровоградського РУ ПриватБанку Вікторія Заболотна. - Крім того, ці картки зручно використовувати як електронні гаманці, куди батьки можуть перераховувавати кошти на шкільні обіди.Ми вдячні всім учасникам акції, їх батькам та керівництву шкіл області, які підтримали ЮніорБанк та надали допомогу у проведенні акції”.

Крім призів, кіровоградські школярі отримали можливість перевірити свої знання в області фінансової грамотності та довести своїм батькам, що їх діти - найкращі.

На даний момент Юніорбанк налічує більше 450 000 клієнтів в Україні та інших країнах і продовжує активно розвиватися.


Для розумних, допитливих та прагнучих отримати  якнайбільше знань  створена освітня БізнесШкола Юніорбанку. Тут, на щотижневих заняттях ТОП-менеджери та фахівці банку навчать дітей і підлітків фінансової грамотності та вмінню використовувати сучасні банківські інструменти. І хто знає, яких висот міжнародного фінансового ринку досягнуть нинішні кіровоградські школярі?

Більш детальна інформація - на сайті Юніорбанку www.uniorbank.ua

Коментарі