Свято для особливих мам з особливими юніорами


8 травня регіональний благодійний фонд “Відкрита Україна” та ЮніорБанк Кіровоградської філії ПриватБанку привітали кіровоградських мам особливих діток з самим зворушливим травневим святом Днем матері.

В святковій залі арт-кафе “Паризький дворик” зібрались мами зі своїми  незвичайними дітками. Саме для них цього дня було організоване свято, на якому підопічні організації “Серце матері” 
щиро, від усього серця, вітали мам зі святом, вихованці Імідж-центру “Ольга” подарували всім присутнім  маленький концерт та конкурс костюмів із весняних квітів. 

Приємним сюрпризом для особливих матусь стали букети запашних конвалій, а для їх особливих діткок - карти Юніорів від ЮніорБанку.  Відтепер ЮніорБанк та організація “Серце матері” стали партнерами.

“Це свято стало незабутнім і для мам і для всіх присутніх, - ділиться враженнями Вікторія Заболотна, керівник Напрямку "ЮніорБанк і Агентська мережа" Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - Хочеться щиро, від усього серця, побажати їм терпіння, витримки, і звичайно ж богатирського здоров"я. Відтепер наші зустрічі стануть традиційними, і не лише на свята. З задоволенням ми запросили їх до нашої елітної БізнесШколи. Впевнена, що для таких діток фінансова грамота може із гри перерости у професію”.

З гарним святковим настроєм всі присутні бажали один одному терпіння, радості та здійснення найзаповітніших бажань.

“Бути грамотною, освідченою особистістю, незалежно від життєвих обставин, стає трендом,  - розповідає Вікторія Заболотна, керівник Напрямку "ЮніорБанк і Агентська мережа" Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку.  - Поступово здійснюється моя мрія, коли я бачу своїх юніорів, а цих діток я вже вважаю своїми, які не бояться ставити перед собою високі цілі і бажають досягти в житті найвищих висот”.

На даний момент Юніорбанк налічує більше 450 000 клієнтів в Україні та інших країнах і продовжує активно розвиватися.


Для розумних, допитливих та прагнучих отримати  якнайбільше знань  створена освітня БізнесШкола Юніорбанку. Тут, на щотижневих заняттях ТОП-менеджери та фахівці банку навчать дітей і підлітків фінансової грамотності та вмінню використовувати сучасні банківські інструменти. І хто знає, яких висот міжнародного фінансового ринку досягнуть нинішні кіровоградські школярі?

Більш детальна інформація - на сайті Юніорбанку www.uniorbank.ua

Коментарі