ПриватБанк провів травневий "зелений" суботник

Ні поривчастий вітер, а ні злива не завадили співробітникам Кіровоградської філії ПриватБанку 17 травня провести оголошений традиційний всеукраїнський суботник.

До проведення суботнику долучились співробітники всіх відділень Кіровоградської області. Чистішими стали всі районні центри та селища, де працюють відділення ПриватБанку. Приватбанківці прибирали найпопулярніші серед містян парки, сквери, набережні і зони відпочинку. Армія кіровоградских банкірів, майже 200 співробітників разом зі своїми сім’ями, прибирали популярну серед городян зону відпочинку - Парк Космонавтів.

"Ми зібрали та завантажили сміттям два вантажних авто, - розповідає  Олександр Татаренко, заступник директора Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - Працювали всі на совість. Приватбанківці не тільки чесно і добросовісно ведуть бізнес, але й працюють. До будь-якої роботи ми ставимось з відповідальністю. Тепер кіровоградці із задоволення будуть проводити вихідні у чистій парковій зоні, а нам приємно було попрацювати разом всім колективом та допомогти міській владі зробити наше місто ще чистішим та привабливішим”.

Минулого року в суботнику взяли участь понад 150 тисяч небайдужих людей із 1 360 міст України, а також Латвії, Грузії та Португалії. За
підсумками «зеленої» ініціативи банку було прибрано 500 тисяч гектарів
міських парків і зон відпочинку, вивезено 1 500 тонн сміття, висаджено
20 000 молодих саджанців (це майже 20 гектарів лісу). Разом із банком
провели свої суботники великі підприємства, у числі яких сотні українських компаній, бюджетні установи, заводи та футбольні клуби.

У «зеленому» суботнику міг взяти участь кожен. Для цього достатньо було зареєструватися на сайті nasubbotnik.com.ua,  вибрати своє місто,  місце збору на суботник, звернутися до найближчого  відділення ПриватБанку або у Контактний центр за номером 3700, або ж просто прийти у день проведення суботника та допомогти озеленити чи прикрасити рідне місто.

ПриватБанк - найбільший український банк і лідер роздрібного банківського ринку. Додаткову інформацію можна знайти на офіційному сайті банку : www.privatbank.ua .

Коментарі